Afbeelding

Frühshoppen in Langeveen

di 4 oktober 2022 Twenterand

Dat je als verschillende horeca-ondernemingen goed samen kunt werken wordt zondag 9 oktober in Langeveen gedemonstreerd. Café Nobbenhuis, Café-taria De Ruif, Café Restaurant Waaijer en Carnavalsvereniging de Turftrappers slaan dan de handen ineen. Er wordt een Frühshoppen georganiseerd naar Beiers voorbeeld. Blauw-wit, pullen bier, halve hanen van Kip oet Twente en optredens van de Grensland Kapel en DJ Erik.

Hoe mooi is het om samen een geweldig feest te organiseren. Het grootste Oktoberfest ter wereld in München is een mooi voorbeeld hoe een feest uit kan groeien tot een compleet volksfeest waarin groepen verbroederen en gezelligheid centraal staat. Dàt volksfeest in München is voorbeeld geweest voor het Frühshoppen in Langeveen.

Na het jubileumfeest van de Turftrappers eerder dit jaar ontstond het idee om samen met de horeca Langeveen wat te organiseren. Dit is het Frühshoppen geworden. Op zondag genieten van mooie muziek, onder het genot van een lekker kippetje en een grote pul bier, of een wijntje natuurlijk.

Zondag 9 oktober om 10.00 uur zal in Langeveen de Twentse versie van ‘O’Zapft is’ klinken. Het eerste vat wordt ook om 10.00 uur aangetapt en in de tot heuse Festhalle omgetoverde Zaal Waaijer zullen de Grenslandkapel en de Oberkraïner fantastische optredens verzorgen. DJ Erik zal de verdere muzikale omlijsting voor zijn rekening nemen. Voor de kleine Frühshoppers is een springkussen aanwezig.

Wilt u erbij zijn? Dat kan! Kaarten voor het Frühshoppen zijn verkrijgbaar bij de horeca in Langeveen. Voor 12,50 euro krijgt u toegang tot de Festhalle en een bierpul, die men als aandenken mee naar huis kan nemen.

!
Afbeelding
Kerstconcert Den Ham Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Lancering logo ´de STREEK van de BOER´ Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
Bridgen Twenterand 20 uur geleden
Afbeelding
Kerstsamenzang in Vroomshoop Twenterand 21 uur geleden
Afbeelding
Twentse Rakkers rijden met verlichte trekkers Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Vangnetregeling energiekosten huishoudens Twenterand 8 dec, 14:36
Afbeelding
Zieke populierenlaan Zwolsekanaal wordt omgevormd naar gemengde, toekomstbestendige laan Twenterand 8 dec, 13:31
Afbeelding
Meer dan duizend gebakjes voor Twenterandse vrijwilligers Hardenberg 8 dec, 11:53