Afbeelding

Tuinen struinen in Twente

do 1 september 2022 Twenterand

Voor de laatste keer dit seizoen worden de tuinen van ‘Rondje Tuinen Twente’ op 10 en 11 september geopend. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Let wel, honden zijn niet welkom. 

Rondje Tuinen Twente bestaat uit 11 verschillende particuliere tuinen waarvan er 2 twee met een kleine kwekerij. Iedere tuin heeft zijn eigen charme, van pluktuin tot grassentuin en van tuinen met mooie zichtlijnen en weidse vergezichten tot sprankelende borders en intieme hoekjes.

De tuinen zijn op 10 en 11 september geopend tussen 10.00 en 17.00 uur. De entreekosten zijn 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. De entree bij DG Kwekerij en Jagertjeshof is ook gratis. Er zijn een paar tuinen die slechts één dag open zijn. Kijk voor meer informatie daarover op www.rondjetuinentwente.jouwweb.nl/.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 23 uur geleden