Afbeelding

Rommelmark en veiling TOP

za 2 juli 2022 Twenterand

Op zaterdag 9 juli van 8.00 uur tot 12.00 uur is er weer de grote rommelmarkt en veiling van de korfbalvereniging TOP uit Vroomshoop. Locatie voor deze markt is sportpark De Bosrand aan de Flierdijk 5C in Vroomshoop. Door corona heeft de korfbalclub dit evenement twee jaar niet kunnen organiseren. De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in de regio!

Naast de groots opgezette rommelmarkt is er weer een verkoop bij opbod (veiling), een Rad van Avontuur, en volop eten, drinken en ijs. Op de markt is er onder andere: serviesgoed, boeken, speelgoed, kleding, computerspullen en nog veel meer. Het is echt de moeite waard om te komen. 

Belangstellenden kunnen gerust de kinderen meenemen, want die kunnen voor weinig geld speelgoed of een mooi boek kopen. De rommelmarkt van TOP staat al jaren bekend als één van de grootste in de regio, de laatste jaren is de markt ook uitgegroeid tot één van de gezelligste!

Ophaaldagen en routes

Spullen voor de markt worden in week 27 4, 5 en 6 juli opgehaald binnen de bebouwde kom van Vroomshoop. Via Facebook en Twitter van TOP zijn de ophaaldagen en ophaalroutes te lezen. Ook op de website: www.top-vroomshoop.nl kunt u precies zien wanneer De Toppers bij u in de straat komen.

!
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Puur! Bloembinderij opent deuren Twenterand 17 uur geleden
Afbeelding
Boer’nmarkt lokt enthousiaste menigte Twenterand 17 aug, 13:33
Afbeelding
Waterschap pakt verzakking bij Zwolsekanaal aan Twenterand 17 aug, 10:15
Afbeelding
Weer een Zomerkamp Vriezenveen Twenterand 17 aug, 09:00
Afbeelding
Week 33 Twenterand 17 aug, 05:54
Afbeelding
Plaatsnaamborden in Twents blijft wens Twenterand 16 aug, 10:05
Afbeelding
Wereldtitels voor Jennette Jansen Twenterand 16 aug, 09:59