Afbeelding

Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt voor Woord en Daad

vr 1 juli 2022 Twenterand

In de Ontmoetingskerk aan de Jonkerlaan 6 in Vriezenveen worden op 29 september, 13 oktober en 24 november, van 20.00 tot 21.30 uur, repetities gehouden van het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor editie 2022. Er wordt gerepeteerd voor kerstconcerten van dit landelijke projectkoor in Gouda en Apeldoorn op respectievelijk 9 en 17 december. Tijdens de concerten wordt geld ingezameld voor de stichting Woord en Daad. 

De inschrijving voor deelname aan het Groot Nederlands Johannes de Heer Koor  is vorige week geopend en inmiddels met 300 inschrijvingen al half vol geboekt. Wie ook wil meezingen kan zich aanmelden via de website: www.johannesdeheerkoor.nl onder het motto: vol = vol.

Oefenlocaties

Het Groot Nederland Johannes de Heerkoor is een projectkoor dat in de periode 2016 tot en met 2019 vier zeer succesvolle edities kende. Koorleden, afkomstig uit een variatie aan kerkgenootschappen, ontmoeten en herkennen elkaar in de liederen van Johannes de Heer. Het koor repeteert de komende maanden op acht verschillende locaties in Nederland, zodat de reistijd voor deelnemers beperkt blijft. Uiteindelijk vormen de deelnemers tijdens de concerten een groot koor. De repetities zijn in Goes, Alblasserdam, Woerden, Huizen, Renswoude, Doornspijk, Wouterswoude en Vriezenveen. De muzikale leiding is in handen van dirigent Wilbert Magré.

Op het programma staan de meest geliefde kerstliederen uit de zangbundel van Johannes de Heer. Daarin is de rubriek ‘Kerst’ één van de belangrijkste gedeelten. Een deel van de liederen is door Johannes de Heer zelf geschreven en gecomponeerd. Telkens weer blijkt dat zijn muziek en liedteksten een gevoelige snaar raken, zowel bij koorleden als bezoekers van de concerten. Meer informatie over het projectkoor is te vinden op www.johannesdeheerkoor.nl

!
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Puur! Bloembinderij opent deuren Twenterand 17 uur geleden
Afbeelding
Boer’nmarkt lokt enthousiaste menigte Twenterand 17 aug, 13:33
Afbeelding
Waterschap pakt verzakking bij Zwolsekanaal aan Twenterand 17 aug, 10:15
Afbeelding
Weer een Zomerkamp Vriezenveen Twenterand 17 aug, 09:00
Afbeelding
Week 33 Twenterand 17 aug, 05:54
Afbeelding
Plaatsnaamborden in Twents blijft wens Twenterand 16 aug, 10:05
Afbeelding
Wereldtitels voor Jennette Jansen Twenterand 16 aug, 09:59