Afbeelding

Rondje Tuinen Twente

wo 8 juni 2022 Twenterand

De tuinen van ‘Rondje Tuinen Twente’, waaronder onder meer pluktuin de Lindetuinen in Den Ham, zijn op zaterdag 11 en zondag 12 juni geopend van 10.00-17.00.

Rondje Tuinen Twente bestaat in totaal uit 11 verschillende particuliere tuinen waarvan er 2 twee met een kleine kwekerij. Iedere tuin heeft haar eigen aantrekkelijkheid. Van pluktuin tot grassentuin van tuinen met mooie zichtlijnen en weidse vergezichten, sprankelende borders en intieme hoekjes te veel om op te noemen. Verschillende van deze tuinen hebben zelfs met een reportage in een landelijk tijdschrift gestaan. 

Wil je weten welke tuinen er precies open zijn? Check dan de website:  rondjetuinentwente.jouwweb.nl/. Entree voor de tuinen is drie euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Honden zijn niet welkom! 

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden