Afbeelding

Gratis sporten bij Judokwai

do 26 mei 2022 Twenterand

Dit jaar viert Judokwai haar 45-jarig bestaan. Al 45 jaar lang een begrip in Vriezenveen en omstreken. Judokwai heeft veel jeugdleden en ook trainen volwassenen en ouderen elke week in de Sportfabriek in Vriezenveen. Iedereen kan judoën. Elke persoon mag zich ontwikkelen tot een evenwichtige judoka. Bij Judokwai doen we dat samen. Wij hebben elkaar nodig om het beste in elkaar naar boven te halen. Misschien ben je zelf een judoka of ken je iemand uit je familie die actief lid is (geweest).

Dit jubileumjaar laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Onder alle huidige leden en nieuwe leden gaan we een actie uitzetten. Wij geven een jaar lang GRATIS lidmaatschap weg. Iedereen die in 2022 lid is van Judokwai maakt kans op een jaar lang gratis lidmaatschap. Aan het eind van dit jaar maken wij bekend wie in 2023 een jaar lang gratis mag komen judoën. Ook gaan we in september ons 45 jarig bestaan met alle leden samen vieren. Een actief en ontspannen dag gaat georganiseerd worden.

En als kers op de taart heeft Judokwai een aanvraag voor het keurmerk ‘vitale en open vechtsportclub’ gedaan. Op dit moment wordt beoordeeld door het Nederlands Instituut voor Vechtsport en Maatschappij of wij voldoen aan alle voorwaarden.

Respect

Judokwai vind het belangrijk dat niet alleen de techniek van de vechtsport goed beheerst wordt maar ook juist het goed toepassen hiervan. Hoe ga je respectvol met elkaar om op en buiten de mat? Hoe ga je om met je emoties en op welke manier zorg jij voor een gezond lijf? Al deze aspecten komen tijdens de lessen aan bod. Daarnaast vinden we het clubgevoel belangrijk en door onze activiteiten zoals de Grote Club Actie en clubdagen zorgen we voor verbinding.

Vaders en moeders hoeven niet elke week langs de lijn te staan. Ook staan ze lekker droog wanneer er wedstrijden of examens zijn en daarnaast is het ook altijd nog gezellig. Dus alle goede redenen om eens te komen kijken bij Judokwai.

Train een keer mee

Wil jijzelf of één van je (klein-)kinderen een keer meetrainen? Kijk dan op www.judokwai.nl of op de Facebookpagina Judokwaivriezenveen voor de actuele lestijden. Op 21 mei heeft Judokwai natuurlijk deelgenomen aan Gezond Twenterand in Vriezenveen. Samen met de Peatminers gaven wij clinics en kon je kennismaken met deze mooie manier van sport.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bedrijventoernooi een voltreffer bij Vroomshoopse Boys Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Brandweer blust berg bermgras in buitengebied van Vriezenveen Twenterand 8 uur geleden
Afbeelding
Geniet van het Vliegerfeest Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
Veel plezier tijdens de Nek in de Drek Obstacle Mud Run Twenterand 15 uur geleden
Afbeelding
Rommelmark en veiling TOP Twenterand 21 uur geleden
Afbeelding
Vakantietasjes voor kinderen uit kwetsbare gezinnen Twenterand 1 jul, 15:33
Afbeelding
Jongeren Noordik gamen live voor Oekraïne Twenterand 1 jul, 14:46
Afbeelding
Groot Nederlands Johannes de Heer koor zingt voor Woord en Daad Twenterand 1 jul, 08:49