Afbeelding

DOS’37 gastheer voor schoolvoetbaltoernooi

do 5 mei 2022 Twenterand

Tien basisscholen uit De Pollen, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Vriezenveen binden op woensdag 11 mei, voor het eerst sinds twee jaar, weer de strijd met elkaar aan om uit te maken wie de gemeentelijke kampioenen Schoolvoetbal 2022 van Twenterand - regio 9 worden. De organisatie van het schoolvoetbaltoernooi is dit jaar in handen van DOS’37 uit Vriezenveen. Inzet van de strijd is doorstomen naar de Regiofinale. Het gemeentelijke toernooi begint om 14.00 uur. 


De diverse scholen kunnen op het gemeentelijk schoolvoetbaltoernooi deelnemen met meisjesteams of met jongens (gemengde) teams. Er zijn vier subtoernooien in de leeftijdscategorieën voor de groepen 5 en 6 en voor de groepen 7 en 8. Zij spelen zowel de voorrondewedstrijden als de finalewedstrijden op woensdag 11 mei. 

In totaal doen er maar liefst 46 teams mee aan het schoolvoetbaltoernooi en worden er 104 wedstrijden gespeeld op de dertien geprepareerde velden van DOS’37. De finalewedstrijden staan gepland om 17.15 uur. Rond de klok van 18.45 uur wordt bekendgemaakt welke scholen de gemeente Twenterand gaan vertegenwoordigen tijdens de Regiofinale op 18 mei op sportpark Het Midden in Vriezenveen. De winnaars van de Regiofinale plaatsen zich vervolgens voor de Districtsfinale Schoolvoetbal op woensdag 1 juni in Eerbeek. De winnende teams van de Districtsfinales stomen vervolgens door naar de landelijke finale op vrijdag 17 juni op de KNVB Campus in Zeist. 

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor autobrand in Vroomshoop Twenterand 16 uur geleden
Afbeelding
'Bij Ons Dagkamp' stopt Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Waarderingsactie vrijwilligers ongekend succes Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert Westerhaar-Vriezenveensewijk Twenterand Ingezonden 7 dec., 16:12
Afbeelding
Subsidie organisaties per januari 2025 niet beëindigd Hardenberg 7 dec., 14:20