Afbeelding

Ladiesnight in Westerhaar vo

ma 11 april 2022 Twenterand

Op vrijdag 22 april wordt er van 19.00-22.30 uur een super gezellige Ladiesnight georganiseerd in het Kulturhus de Klaampe (Beeklaan 1) in Westerhaar door Monique Jager. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom.

Er zijn ca. 30 standhouders aanwezig deze avond met veel verschillende producten. Woonaccessoires, wellness, beauty, lekkernijen, fashion, sieraden, bloemen, etc. Er worden workshops aangeboden en demo’s van dans en sportscholen. Een modeshow ontbreekt niet deze avond en u kunt u laten verrassen door de topmodellen die voorbij komen. Trakteer jezelf op een geweldig leuke avond uit met familie, vriendinnen, buurvrouwen of collega’s en steun bij diverse activiteiten tevens het EK team gym voor Esmée Schoemaker. Zij is onlangs geselecteerd voor het EK dames senioren team van Nederland en mag meedoen in september tijdens het EK in Luxemburg. Om mee te kunnen doen met het EK moet elke springster zelf een groot sponsorbedrag bij elkaar zien te krijgen en de opbrengst van de bingo kaart en verloting gaan deze avond onder andere naar het EK potje.

Ook is zij deze avond aanwezig met heerlijke verse baksels zoals cup cakes en gaat een gedeelte van de opbrengst van leuke foto’s die je kunt laten maken bij de Photobooth naar het EK. Er kan online vooraf worden gereserveerd voor de bingo met een lekker borrelplankje. www.bingo.deklaampe.nl Er zijn deze avond leuke dames prijzen te winnen tijdens de bingo en verloting. Gezellig genieten op het mooie aangeklede terras en volop entertainment op het podium met verrassings acts gedurende de avond. Muziek en dans zullen zeker niet ontbreken. Er worden mooie goodiebags verloot deze avond onder de bezoekers. Zie de Facebook pagina ‘Ladiesnight Westerhaar’ en blijf op de hoogte van al het leuke nieuws.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 22 uur geleden