Afbeelding

Verlenging van de expositie ‘Behind The Mask’

vr 28 januari 2022 Twenterand

Bij Expositiehuis Den Ham is men blij weer open te kunnen. Omdat het museum vanwege de lockdown zo lang niet open kon, wordt de expositie ‘Behind the Mask’ verlengd. Stefan Schipper uit Vriezenveen toont in deze expositie bijzonder creatieve foto’s.

Schipper fotografeerde allemaal Bekende Nederlanders die geschminkt werden in verschillende intrigerende karakters. Je moet soms wel twee keer kijken, of vaker, om te zien wie er op de foto de toeschouwer aankijkt, uitdaagt of… De modellen zijn allemaal geschminkt door professionele visagiste Tamara Sauer. Alle foto’s zijn gemaakt op locatie en later bewerkt via Photoshop.

Stefan Schipper is Nederlands meest onderscheiden fotograaf. In zijn prijzenkast prijkt onder andere drie keer ‘Best Photo of the Year’. Vier keer was hij winnaar van de ‘Gouden Camera’ en drie maal van ‘European Kodak Gold Award’. Deze spraakmakende expositie ‘Behind the Mask’ kunt u dus toch nog zien in de expositieruimte van het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham.

Openingstijden

De tentoonstelling is te bezichtigen op woensdag tot en met zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur tot en met 11 maart. De geldende coronaregels zijn van toepassing. De tentoonstelling van de Oudheidkundige Vereniging is tegelijkertijd te bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding
Gratis sporten bij Judokwai Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
FC Jong Twenterand wint FC Twentecup Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Kappers getraind in herkennen en signaleren eenzaamheid Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Ontdek Twenterand tijdens de Beleefdag Twenterand 25 mei, 15:17
Afbeelding
Zomeravondconcert met Francis van Broekhuizen Twenterand 25 mei, 12:38
Afbeelding
OpStap excursie ‘Langs de Regge’ Twenterand 25 mei, 11:48
Afbeelding
Twente kleurt ‘special’ met sportieve street-art Twenterand 25 mei, 11:42
Afbeelding
Orchideeën en wilde flora van het Springendal Twenterand 25 mei, 10:57