Afbeelding

Dagvoorziening de Dorpsrand gaat verhuizen.

di 25 januari 2022 Twenterand

Dagvoorziening de Dorpsrand gaat verhuizen. Met ingang van 3 april 2022 vindt u de dagvoorziening op de locatie van voetbalvereniging Vroomshoopse Boys aan de Flierdijk 5a in Vroomshoop.

De Dorpsrand is nu nog gevestigd in het Medisch Centrum in Den Ham. Op de huidige locatie is te weinig ruimte om de activiteiten uit te breiden, waardoor op zoek is gegaan naar een andere locatie. Er zijn meerdere opties bekeken, zowel in Den Ham als in Vroomshoop en uiteindelijk is het clubgebouw van Vroomshoopse Boys als meest geschikte uit de bus gekomen.

Op de nieuwe locatie heeft de dagvoorziening zowel binnen als buiten een mooie ruimte ter beschikking, waardoor het activiteitenaanbod nog beter op de ondersteuningsbehoefte van de bezoeker kan worden afgestemd.

Vroomshoopse Boys heeft recent de werkgroep Maatschappelijke Betrokkenheid opgericht. Een van de doelstellingen is het zo goed mogelijk inzetten van de accommodatie, nu en in de toekomst. Zij zijn dan ook uitermate verheugd dat de Dagvoorziening hier kan worden opgestart. Het mooie is dat men kan elkaar versterken. De bezoekers van de dagvoorziening kunnen bijvoorbeeld helpen met programmaboekjes in elkaar zetten of andere kleine werkzaamheden doen voor de club. Een waardevolle aanvulling voor beide partijen. “We zijn erg blij met deze nieuwe ruimte en de samenwerking met Vroomshoopse Boys geeft ons een goed gevoel naar de toekomst toe”, aldus manager Wim Jaspers van Carintreggeland de Dorpsrand.

De dagvoorziening is er voor ouderen met een lichamelijke beperking of geheugenproblemen. Wilt u gebruik maken van dagvoorziening de Dorpsrand, neem dan contact op met de medewerkers via telefoon 088 367 7000.

Afbeelding
Den Ham JO11-2 is kampioen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Wandeling langs verdwenen kastelen Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Kimberly in finale Miss Curve Nederland Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Randrock zet Vriezenveen op z’n kop Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Levend Veenmuseum weer terug Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Getuigen gezocht incident vriezenveen Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Bingo in de Rank Twenterand 18 uur geleden
Afbeelding
Johannes de Heer dienst Twenterand 27 mei, 10:53