Afbeelding

Rolstoelbus voor Evi wordt werkelijkheid

ma 24 januari 2022 Twenterand

Donderdag 20 januari was het dan eindelijk zo ver. De familie Marsman uit Vroomshoop kon eindelijk de rolstoelbus gaan ophalen! 

Na het succes van de doneeractie konden Jeroen en Sharon op zoek gaan naar een passende bus. Deze hebben ze vrij snel gevonden bij AutoHaarhuis in Geesteren. Na het vinden van de bus moest deze nog aangepast worden. Om dit te realiseren volgde een lang traject met de gemeente. Gelukkig met een positieve uitkomst. Al die tijd heeft AutoHaarhuis de bus gereserveerd voor Evi, ondanks dat de uitkomst van het traject met de gemeente niet zeker was en de bus meerdere keren verkocht had kunnen worden. Hier zijn Jeroen en Sharon dan ook erg dankbaar voor.

Tijdens het ophalen van de bus werkt nog maar eens duidelijk hoe zeer de bus Evi kan helpen. In de oude personenauto onderweg naar Geesteren heeft Evi 3 spuug en slik incidenten gehad. Op de terugweg een vrolijke Evi die nergens last van had.

Op de instagram pagina van Sharon (@mama_vanevi) bedanken Jeroen en Sharon dan ook nogmaals alle betrokken die hebben bijgedragen aan de rolstoelbus. En ook via deze weg willen ze opnieuw iedereen bedanken. Sharon schrijft zelf: “We zijn er super blij mee en dankbaar dat zoveeeeeel!! mensen hebben gedoneerd. Dat voelde toen al overweldigend, nu de bus er staat komt er nog een schepje bovenop!

We vinden het lastig om onder woorden te brengen hoe dankbaar we hiervoor zijn! Dank jullie wel!”

Evi, maar ook zus Mila samen met Jeroen en Sharon krijgen nu echt meer vrijheid om samen nieuwe herinneringen te maken. Iets waar ze lang naar hebben uitgekeken. Een mooi begin van het nieuwe jaar.

Afbeelding
Den Ham JO11-2 is kampioen Twenterand 6 uur geleden
Afbeelding
Wandeling langs verdwenen kastelen Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Kimberly in finale Miss Curve Nederland Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Randrock zet Vriezenveen op z’n kop Twenterand 12 uur geleden
Afbeelding
Levend Veenmuseum weer terug Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Getuigen gezocht incident vriezenveen Twenterand 13 uur geleden
Afbeelding
Bingo in de Rank Twenterand 18 uur geleden
Afbeelding
Johannes de Heer dienst Twenterand 27 mei, 10:53