Afbeelding

Kom naar de bieb tijdens de Voorleesdagen!

za 22 januari 2022 Twenterand

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 26 januari tot en met 5 februari 2022 staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook bij de Bibliotheek Twenterand.

Of je nu voor het slapen gaat een mooi verhaal voorleest in bed of overdag samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Voorlezen is een fijn moment samen en nog nuttig ook. Centraal tijden de Voorleesdagen staat het boek ‘‘Maar eerst ving ik een monster’ Dit Prentenboek van het Jaar is een boek waar het samenspel tussen tekst en beeld heel belangrijk is en waar het (voor)leesplezier vanaf spat! En is het verhaal uit? Dan begint het gewoon weer van voren af aan.’

Neem een bibliotheek abonnement voor je peuter of kleuter tijdens de Voorleesdagen en dan krijg je een vingerpopje cadeau. Een bibliotheekpas is gratis voor kinderen tot 18 jaar. In de bibliotheken in Twenterand zijn volop boeken voor peuters en kleuters te leen. 

De medewerkers van de Bibliotheek brengen tijdens de Voorleesdagen een bezoek aan 21 peutergroepen in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen. Er wordt voorgelezen, samen gezongen en gedanst en gewerkt met het prentenboek ‘Vos gaat een stukje rijden’. Voorlezen maakt je leuker! Meer weten over voorlezen of boekentips ontvangen? Kom dan langs in de bibliotheek.

Afbeelding
Brandweer rukt uit voor autobrand in Vroomshoop Twenterand 14 uur geleden
Afbeelding
'Bij Ons Dagkamp' stopt Hardenberg 15 uur geleden
Afbeelding
Waarderingsactie vrijwilligers ongekend succes Twenterand 21 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert Westerhaar-Vriezenveensewijk Twenterand Ingezonden 7 dec., 16:12
Afbeelding
Subsidie organisaties per januari 2025 niet beëindigd Hardenberg 7 dec., 14:20