Afbeelding

Sam de Jong in actie voor haarwensen {{Update}

di 18 januari 2022 Twenterand

Tien jarige Sam de Jong uit Westerhaar laat zijn lange blonde krullen af knippen. Ruim drie jaar lang liet hij zijn haar groeien. Bewust! Sam wil zijn haar schenken aan https://haarwensen.nl Deze stichting maakt pruiken voor kinderen. De kinderen krijgen de pruik gratis van de stichting. Dit kan dankzij kinderen en ook volwassenen zoals Sam.

Door het haar te doneren is het mogelijk een pruik te maken. Alleen zijn de kosten voor het maken van een pruik best hoog. Het kost 1.500 euro. Sam heeft een actie opgestart om geld binnen te halen om deze kosten te kunnen betalen. Zodat het kind dat de pruik met het haar van Sam krijgt, deze ook echt gratis kan krijgen. Het streef bedrag van Sam is 750 euro. Zijn droom was 1.500 euro bij elkaar te krijgen. En de droom werd werkelijkheid. 

Er is een bedrag van 3010 euro bijeengebracht door familie, vrienden, buren, dorpsgenoten en onbekenden die over de actie gehoord hebben via kranten en social media. Met name ook de vele volgers van het instagramaccount @what’s up je boterham.nl hebben een grote bijdrage geleverd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Uitslag bridgen Twenterand 37 minuten geleden
Afbeelding
Vroomshoopse Boys geeft zege uit handen tegen ATC'65 Twenterand 40 minuten geleden
Afbeelding
Kom jij griezelen ?. Ingezonden 11 uur geleden
Afbeelding
Cursus Luisterend bidden Twenterand 30 sep., 13:47
Afbeelding
Koor en samenzangavond Twenterand 30 sep., 13:43