Van links naar rechts: Leandro Kikkert, Stephan Reusken, Douwe Bouma.
Van links naar rechts: Leandro Kikkert, Stephan Reusken, Douwe Bouma.

De PvdA GroenLinks Twenterand stelt verkiezingsprogramma vast

ma 29 november 2021 Twenterand Gemeenteraadsverkiezingen 2022

Op zaterdag 27 november hebben de afdelingen van de PvdA en GroenLinks in Twenterand besloten om voor de komende vier jaar weer samen de gemeenteraadsverkiezingen in te gaan.

De afgelopen vier jaar hebben de partijen goed samengewerkt en is er zelfs met één zetel veel bereikt. In de raad heeft de PvdA GroenLinks zich ingezet voor een sterk en sociaal Twenterand, maar ook voor een duurzaam Twenterand met veel aandacht voor behoud van biodiversiteit en het klimaat.

Hier gaat de PvdA GroenLinks in de komende vier jaar mee door. Twenterand moet aan de slag met de problemen die zijn ontstaan door klimaatveranderingen. Ook zijn er in Twenterand nog steeds heel veel mensen die niet mee kunnen doen, omdat ze niet kunnen rondkomen van hun inkomen.

Twenterand heeft in de komende jaren beperkte financiële middelen. Er moeten daardoor keuzes gemaakt worden. De PvdA GroenLinks vindt dat iedereen zijn stem moet kunnen laten horen en dat iedereen mee moet kunnen doen. Daarbij is het van groot belang om in te zetten op duurzaamheid en klimaat. Dat zijn de redenen waarom de PvdA en GroenLinks samen optrekken. Zij verbinden sociaal en duurzaam met elkaar voor een sterk Twenterand.

Dit doen we met een sterke kandidatenlijst die gevarieerd is en die veel kwaliteit en ervaring heeft. De lijsttrekker is Stephan Reusken, het huidige raadslid van de PvdA GroenLinks. Op nummer twee staat Douwe Bouma die voor GroenLinks in de Provinciale Staten zit. Ervaring genoeg. Nummer drie mag ook niet onvermeld blijven en dat is de jongste kandidaat voor de PvdA GroenLinks: Leandro Kikkert (21 jaar). Hiermee geeft de PvdA GroenLinks jongeren ook een stem.

!
Afbeelding
Boer’nmarkt lokt enthousiaste menigte Twenterand 19 uur geleden
Afbeelding
Waterschap pakt verzakking bij Zwolsekanaal aan Twenterand 22 uur geleden
Afbeelding
Weer een Zomerkamp Vriezenveen Twenterand 23 uur geleden
Afbeelding
Week 33 Twenterand 17 aug, 05:54
Afbeelding
Plaatsnaamborden in Twents blijft wens Twenterand 16 aug, 10:05
Afbeelding
Wereldtitels voor Jennette Jansen Twenterand 16 aug, 09:59
Afbeelding
Muziek en meer bij ‘Het Anker’ Twenterand 15 aug, 11:40
Afbeelding
Deto boekt klinkende zege Twenterand 15 aug, 10:34