Afbeelding

Oktoberfeesten Vriezenveen trapt af met Pubquiz XL

zo 17 oktober 2021 Twenterand

MDZK (Mooi Dat ‘t Zo Kan) organiseert vrijdag 29 oktober een Pubquiz XL in de feesttent op het Manitobaplein in Vriezenveen. Teams van maximaal 5 personen strijden tegen elkaar. Nadat de prijzen zijn uitgereikt volgt er een gezellige en dansbare afterparty die wordt verzorgd door DJ collectief Sikk Bastards. 

Evenementenorganisatie MDZK trapt het feestweekend af met een Pubquiz XL. Diverse onderwerpen komen voorbij zoals algemene kennis, sport, en muziek. De deelnemers worden verrast met de leukste, meest hilarische en gezelligste quizvragen. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Of je nou meedoet met je buren, collega’s, vrienden, familie of vereniging, iedereen is welkom.

Een team bestaat uit maximaal 5 personen. Elk team heeft een eigen tafel in de tent. Het team dat het mooist aangekleed is of de mooiste tafelversiering heeft, ontvangt de orginaliteitsprijs.

De afterparty is in handen van Sikk Bastards. Deze nieuwe DJ-sensatie gehuld in spannende maskers draait moeiteloos allerlei muziekstijlen door elkaar. Dit optreden wordt vergezeld door een laser- en lichtshow. Sikk Bastards draait de leukste en dansbare nummer van de jaren 80 tot en met hits van nu met een bijzondere live show.

De Pubquiz XL tickets voor 5 personen zijn voor 25 euro te bestellen op www.mdzk.nl. Elke team ontvangt een borrelbox om de feestvreugde te verhogen. De Tent is van is vanaf 18.30 geopend, de Pubquiz XL begint om 19.30 en rond de klok van 22.00 uur wordt het stokje over genomen door Sikk Bastards. Supporters van de deelnemende teams en bezoekers van de afterparty mogen helemaal gratis naar binnen. Deze avond is voor alle leeftijden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Kom jij griezelen ?. Ingezonden 49 minuten geleden
Afbeelding
Cursus Luisterend bidden Twenterand 30 sep., 13:47
Afbeelding
Koor en samenzangavond Twenterand 30 sep., 13:43
Afbeelding
PKN deelt magazines uit op Israëlzondag Twenterand 30 sep., 09:18
Afbeelding
Interkerkelijke koffieochtend Twenterand 30 sep., 09:09