Afbeelding
Yorben de Lange

Feestelijke opening nieuw kantoorpand The Citadel Company in voormalige zoutloods te Ommen

di 22 maart 2022 Ommen

Architectenbureau The Citadel Company opent op vrijdag 13 mei om 16:00 haar nieuwe kantoorpand op een historische locatie in Ommen. De openingshandeling zal verzorgd worden door de wethouder van de gemeente Ommen L.G.M. Bongers en eigenaar van The Citadel Company Manfred Cents.

Niet alleen de locatie van het nieuwe kantoorpand van The Citadel Company is bijzonder. Ook de architectuur van de voormalige zoutloods springt in het oog. Verleden, heden en toekomst komen prachtig bij elkaar samen.

Open dag

De dag na de feestelijke opening van het pand zal op zaterdag 14 mei van 11:00-15:30 een open dag worden georganiseerd. Naast de werkzaamheden van het architectenbureau zullen ook partners in en rondom het pand aanwezig zijn met stands waarin zij het publiek de nieuwste trends op het gebied van architectuur zullen laten zien.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 5 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 23 uur geleden