Afbeelding
ERWIN HEUVER

Bedrijventoernooi een voltreffer bij Vroomshoopse Boys

za 2 juli 2022 Hardenberg

Op het zonovergoten sportcomplex De Bosrand kwamen in totaal 24 bedrijventeams in actie bij het zeven tegen zeven-toernooi. Sportief en ook financieel bleek dit een voltreffer. Goed om te weten, want de meeropbrengst van dit bedrijventoernooi gaat naar het nieuwe clubhuis van Vroomshoopse Boys.

Vanaf het beginsignaal streden de teams met overgave voor resultaten, waarbij de acht scheidsrechters op een vakkundige wijze een oogje in het zeil hielden. Er werd uitermate sportief gespeeld en er waren mooie voetbalstaaltjes te bewonderen. Bij de 18 mannenteams bleek Ecowoods uit het goede hout gesneden en met prima spel werd de eerste prijs behaald. Als tweede kwam het sterke team van Lowik Bouw uit de bus. Bij de 6 dames- en gemengde teams toonde zich Vrouwen 1 van Vroomshoopse Boys de sterkste.

Getuige de bijzonder gezellige nazit bleek de olympische gedachte dat het meedoen nog belangrijker is dan het winnen de overheersende gedachte. Een hapje en een drankje ontbraken uiteraard niet. Een springkussen voor de jongste jeugd evenmin en de vier halve velden werden door bijzonder veel toeschouwers omzoomd.

Live muziek en een DJ zorgden voor een prachtig slotakkoord van een bijzonder geslaagd toernooi. Dat succes was ook zeker te danken aan de vele vrijwilligers, waarbij ook het kantinepersoneel van Vroomshoopse Boys. Op naar volgend jaar was het devies na afloop en nu al is zeker dat dit bedrijventoernooi een vervolg krijgt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Regio ontvangt minister Harbers bij bezoek aan N36 Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
Puur! Bloembinderij opent deuren Twenterand 17 uur geleden
Afbeelding
Boer’nmarkt lokt enthousiaste menigte Twenterand 17 aug, 13:33
Afbeelding
Waterschap pakt verzakking bij Zwolsekanaal aan Twenterand 17 aug, 10:15
Afbeelding
Weer een Zomerkamp Vriezenveen Twenterand 17 aug, 09:00
Afbeelding
Week 33 Twenterand 17 aug, 05:54
Afbeelding
Plaatsnaamborden in Twents blijft wens Twenterand 16 aug, 10:05
Afbeelding
Wereldtitels voor Jennette Jansen Twenterand 16 aug, 09:59