Afbeelding

Verhuizing van Ommen naar Heemserhoek Hardenberg

do 3 februari 2022 Hardenberg

Martine Bramer-Bekmann uit Vroomshoop is directeur en mede-eigenaar geworden van communicatiebureau COMcept en strategisch marketingbureau VILLA5. Samen met Marcel van Dijk uit Den Ham en Jante Oosting uit Gramsbergen maakt ze het directieteam compleet. De bedrijven, met in totaal 35 medewerkers, zijn onlangs verhuisd van Ommen naar de Heemserhoek in Hardenberg en openden op 10 januari een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Tegelijkertijd is in Drenthe het nieuwe bedrijf Bureau Blinkers van start gegaan in Hoogeveen en Emmen. 

Martine Bramer-Bekmann was tot enkele jaren geleden commercieel directeur van de Evenementenhal/Easy Fairs. Daarna heeft ze met haar eigen Buro FerM ondernemers in de regio ondersteund met het professionaliseren van de bedrijfsvoering. “Zo heeft ze in de afgelopen twee jaar ook ons geholpen met verdere professionalisering”, zegt Marcel van Dijk. “Als directieteam vullen we elkaar perfect aan, we hebben we dezelfde ambities en werken samen met fantastische marketing- en communicatieprofessionals.” En met een glimlach: “We voldoen met deze stap in één klap aan alle wensen op het gebied van “vrouwen in de top”, want naast de directie, hebben we nog zo’n 25 topvrouwen in dienst.” Martine voelt zich helemaal thuis bij COMcept en VILLA5: “Mooie bedrijven, gedreven collega’s en toffe opdrachtgevers”.

Verhuizing naar Heemserhoek

COMcept en VILLA5 zijn in 2013 in Ommen begonnen met één medewerker op een prachtige locatie aan de Vecht (Zeesserweg) in Ommen. “Maar daar zijn we compleet uit ons jasje gegroeid. We pasten er echt niet meer in”, vertelt Jante Oosting. “Na een zoektocht kwamen we in contact met de nieuwe eigenaren van de Heemserhoek en toen was de keuze snel gemaakt. Voor ons is dit de perfecte plek. Hier zitten allemaal marketing- en communicatiebedrijven, die elkaar aanvullen. We zien al mooie samenwerkingen ontstaan tussen de 130 creatieve professionals, die hier werken. We kunnen opdrachtevers compleet ontzorgen, online en offline. Bovendien is het een hele fijne werkplek voor al onze medewerkers, met volop voorzieningen. We vinden het prachtig dat we zoveel jonge mensen in het Vechtdal een schitterende werkplek kunnen bieden”.

Nieuw: Bureau Blinkers

Naast de nieuwe vestiging in Apeldoorn, zijn Jante, Martine en Marcel, met een Drentse zakenpartner, ook gestart met Buro Blinkers in Hoogeveen en Emmen. “Wij denken dat er in Drenthe nog ruimte is voor een nieuwe speler, dat bedrijven, scholen en ZZP’ers helpt bij de productie van communicatiemiddelen. Het ervaren team werkt al jaren samen en kan dus snel en efficiënt voor nieuwe klanten aan de slag”, vertelt Jante Oosting, die vanuit COMcept Villa5 dagelijks leiding geeft aan dit nieuwe bedrijf.

Afbeelding
Auto dobbert in vijver, voorbijgangers stoppen, niemand meer aanwezig Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Twenterand moedigt inwoners aan om hun huis te isoleren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
Kerstworkshops Educatieve Kruidentuin Vriezenveen Twenterand 7 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus verrast door mooie samenwerking RTC en plaatselijk belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en leerlingen basisschool de.. Twenterand Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Bewoners 't Haarhuus aangenaam verrast door mooie samenwerking Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk en RTC en Fontein.. Nieuws Ingezonden 23 uur geleden