Afbeelding

FC Ommen gaat door met trainers

vr 3 december 2021 Ommen

Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan FC Ommen als hoofdtrainer respectievelijk assistent-trainer van het eerste elftal mannen.

De samenwerking tussen selectie en trainers verloopt tot dusver uitstekend, de spelersgroep is enthousiast over de aanpak en de trainers zien volop perspectief in zowel de huidige spelersgroep als de aanstormende jeugd. Het bestuur is zeer verheugd om op deze wijze continuïteit en stabiliteit op het technisch vlak in de nog jonge vereniging te kunnen waarborgen.

Wiljan Willems blijft verbonden aan FC Ommen als trainer van het derde team. Dit ‘opleidingsteam’ dient als opstap voor jonge talentvolle spelers, die nu nog net niet de stap naar het eerste of tweede elftal kunnen maken. Intussen zijn de eerste resultaten van deze aanpak al zichtbaar en de verwachting is dat nog enkele spelers na dit seizoen zeker de stap hogerop kunnen gaan maken. Het bestuur is blij dat Wiljan zijn support wil blijven geven aan dit proces.

Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 35 minuten geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Inloopuurtje Media Ukkie Dagen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Sjoelen Hardenberg 2 uur geleden