Afbeelding

Overijssels Golf Kampioenschap op Hooge Graven

do 23 september 2021 Ommen

Hooge Graven Golfclub Ommen vormt op zondag 3 oktober het decor voor de negende editie van de Overijsselse Golf Kampioenschappen. Alle acht Overijsselse golfclubs vaardigen hun vijf beste heren en vijf beste dames af. De tachtig deelnemers spelen zowel om de individuele titels bij de heren en dames als om een teamprijs.

De deelnemende golfclubs zijn Driene (Hengelo), De Lage Mors (Delden), De Koepel (Wierden), Golfclub Zwolle (Zwolle), Twentsche Golfclub (Ambt Delden), Het Rijk van Sybrook (Enschede), Sallandsche Golfclub (Diepenveen) en gastclub Hooge Graven (Ommen).

Corona check

Toeschouwers zijn deze dag van harte welkom. De toegang is gratis, maar een coronatoegangsbewijs is verplicht voor bezoekers van dertien jaar en ouder. Dat betekent: een vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag of een bewijs dat u hersteld bent van corona in combinatie met een identiteitsbewijs. Met de CoronaCheck-app kunt u deze coronabewijzen laten zien. Bij de ingang van het terrein zal deze check plaatsvinden. Let op: een zelftest is niet geldig, testen moet via www.testenvoortoegang.nl.

Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 24 minuten geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Inloopuurtje Media Ukkie Dagen Hardenberg 2 uur geleden