Afbeelding

Sportcentrum Emsland behaalt het JBN keurmerk

wo 25 augustus 2021 Ommen

Sportcentrum Emsland uit Ommen is door Judo Bond Nederland beloond met jet JBN keurmerk. Edwin Korenberg kwam namens Judo Bond Nederland het keurmerk uitreiken aan Frank Ningbers.

“Sportcentrum Emsland is een club waar alles voor haar leden tiptop geregeld is en het aanbod zeer divers is”, aldus Edwin Korenberg. “Daarnaast staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als sportbond zijn dit bij uitstek de clubs die we graag extra in de spotlights zetten”.

Sportcentrum Emsland is al ruim 35 jaar een begrip in Ommen en omgeving. Het begon met judolessen op de zolder van het woonhuis. Al snel bleek deze ruimte te klein en moest uitgeweken worden naar een grotere ruimte. Een van de schuren werd omgebouwd tot fitness- en sportruimte. In de loop der jaren is steeds geïnvesteerd in het creëren van een prettige ruimte om te trainen. In 2017 is er een nieuwe judomat in gebruik genomen en in 2021 is de gehele sportaccommodatie opgeknapt.

Ook de te beoefenen sporten zijn in de loop der jaren uitgebreid. Op dit moment worden de sporten judo, jiujitsu, sambo, kickboksen en fitness aangeboden. Daarnaast wordt ook Rots en Water aangeboden. Bij Sportcentrum Emsland kan men sport beoefenen op recreatieve basis. Het gaat erom dat sporten leuk is. Desgewenst kan er natuurlijk aan wedstrijden deelgenomen worden. Maar ook hiervoor geldt dat het leuk moet zijn en dat de deelnemers plezier hebben in wat ze doen.

Trots

Eigenaar Frank Ningbers is trots op zijn club: “Ondanks corona zijn we ons blijven ontwikkelen de afgelopen jaren. Dat we daar nu om gewaardeerd worden is natuurlijk super! Onze leden zijn erg belangrijk voor ons, het voelt als een grote familie. De afgelopen periode hebben we ook veel steun van onze leden ontvangen en we doen dan ook graag wat terug. Het keurmerk is voor ons een extra bevestiging om onze leden te laten zien dat we het beste met hen voor hebben en willen blijven voldoen aan de actuele eisen op gebied van veiligheid, sportiviteit en maatschappelijke normen”.

Gratis proeftraining

Om dit keurmerk te vieren nodigt Sportcentrum Emsland Ommenaren uit om kennis te komen maken met de club en de judosport. Aanmelden en meer informatie is te vinden op www.emsland-ommen.nl/sportcentrum/ Of stuur een mail naar info@emsland-ommen.nl.

JBN Keurmerkclubs

De Keurmerkclubs van Judo Bond Nederland vormen een selectie van ruim 70 clubs in Nederland waar zaken extra goed geregeld zijn. Het zijn clubs die op bestuurlijk vlak goed in elkaar zitten, waar de leden training krijgen van erkende judotrainers en waar gewerkt wordt aan een goed en veilig sportklimaat. Hier zullen de sporters motorisch én pedagogisch profijt ervaren van de judosport. En het is nog leuk ook!

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 18 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 18 uur geleden