Afbeelding

Prachtige ronde met Hans Strijkveen als winnaar

do 29 juli 2021 Ommen

Hans Strijkveen scoorde birdies op de holes 1 hole 8 en hole 16 en bogey op de holes 5 en 6 en voor de rest alleen maar pars. Rondje 53 slagen dus. Drie spelers scoorden 55 slagen waarbij de eindrankschikking beslist wordt door het aantal slagen op de holes 10 t/m 18. Freddie Dijk had hier 27 slagen voor nodig en Gerrit Koggel 28 en Henri Duerink 29 slagen. Theo Otten en Tonnie Reimink hadden beide 56 slagen nodig, maar Theo had voor de laatste negen holes 28 en Tonnie 31 slagen nodig. Jan Hekman uit Ommen had deze keer 57 slagen nodig. De rest van de spelers hadden een score van 61 tot 74 slagen over de 18 holes.

Acht spelers wisten deze ronde zijn of haar handicap te verlagen. Henri Duerink en Jan Hekman uit Ommen met 37 stableford, hun HCP ging met 0.2 naar beneden. Hans Strijkveen scoorde 38 stableford dus HCP met 0.4 naar beneden. Rudie Vrielink en Dinie Hekman-Remmelts scoorden 39 stableford wat betekend dat de HCP met 0.6 punt naar beneden is gespeeld. Gerrit Koggel en Theo Otten scoorden 41 punten en verlaagden hun HCP met een volledig punt. Grote winnaar was Freddie Dijk met 43 stableford en zo speelde hij zijn HCP met 1.4 punt naar beneden van 5.8 naar 4.4.

Voor volledige uitslagen zie https://www.ppbn.nl/wedstrijden/archief-clubcompetities/clubcompetities-2021/lemele-2021/

Op deze site zijn de scores van alle ronden verwerkt waarbij overzichten voor strokeplay (aantal slagen per ronde) Het aantal stableford punten per ronde. Verder een overzicht van het aantal birdies per ronde, (hole in twee slagen). En de Ringerscore, hier zijn de beste score per hole weergegeven.

Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 26 minuten geleden
Afbeelding
De Mageler Es blikvanger Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Vissers vissen eerste wedstrijd in park Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Scott H.Birham in de Gashouder Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Loterij van jarige Zonnebloem Hardenberg 2 uur geleden