Afbeelding
G. Brokelman

Vermaak Bij Ons Dagkamp

do 22 juli 2021 Ommen

Deze week wordt voor de zevende keer Bij Ons Dagkamp gehouden. Het evenement ging op maandag 19 juli van start op het terrein van ’t Golfje in Beerzerveld en eindigt op donderdag 22 juli.

Vier dagen lang konden 43 kinderen naar hartenlust sporten, de natuur verkennen en creatief met elkaar bezig zijn. De organisatoren, Ruud, Priscilla Pleeging en Anneke Schippers hebben tientallen activiteiten in het speelschema opgenomen, waaronder kaboutertjes maken, stenen schilderen en mysterie oplossen voor de kinderen van 7 tot en met 12 jaar. “Alle kinderen uit de gemeente Hardenberg, Ommen en Twenterrand zijn jaarlijks van harte welkom in het zomerkamp”, laten Ruud en Pricilla weten.

“Een zomerkamp is een fantastische ervaring. Overdag op avontuur in het bos en op ontdekkingstocht naar het talent van jouw kind(eren). Tijdens het Bij Ons Dagkamp krijgen de kinderen de vrijheid om creatief aan de slag te gaan, de natuur te ontdekken, de cultuur te beleven en zich sportief uit te leven”, laat Ruud weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 24 minuten geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 39 minuten geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Majorettes in actie Twenterand 3 uur geleden