Afbeelding

Priet Proat (Aline Hofstee)

za 24 april 2021 Priet proat Priet Proat

Onder deze rubriek vertellen elke zaterdag inwoners uit het verspreidingsgebied van Weekblad de Toren over ‘alledaagse’ dingen: ‘Priet proat’.

Mijn naam is Aline Hofstee, 49 jaar, woonachtig in Ommen. Ik ben ondernemer en organiseer met mijn bedrijf Plan Effect diverse evenementen zoals beurzen, fairs, congressen en festivals. Door Corona nu grotendeels online, hopelijk vanaf de zomer weer ‘live’!


Een Relatie?

Ik ben ruim 20 jaar getrouwd met Kees Hofstee en ben trotse moeder van Wouter (18) en Maaike (17).

Wat was uw hoogte punt in uw leven?

Dat is een lastige vraag, het zijn er zoveel! Ik probeer echt van iedere dag een feestje te maken. Ik denk hierbij aan onze trouwdag, daar heb ik ontzettend van genoten. Maar ook de 50 jarige trouwdag van mijn ouders vorig jaar, waar we ondanks alle maatregelen toch een mooi feestje van hebben weten te maken. Ook geniet ik dagelijks van de hoogtepunten die mijn kinderen bereiken. Onze zoon Wouter die als eerstejaars studeert in Utrecht en daar zijn leventje mooi opbouwt, ook al is hij het afgelopen jaar maar 3x op de campus geweest. En mijn dochter Maaike die al zingend en dansend door het leven gaat! Zakelijk gezien zijn hoogtepunten het Theaterspektakel in Hardenberg een aantal jaren geleden en de (her)opening van de N34. Hoe complexer, hoe leuker!

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik mag graag afspreken met vriendinnen, lekker op een terrasje als het weer kan of uit eten. Daarnaast houd ik erg van dansen, al doe ik dat te weinig. En een relaxmomentje is voor mij ook zeker met een kopje thee en een tijdschrift even op de bank!

Wanneer heb je voor het laatste gelachen?

Ik lach gelukkig iedere dag! Om grote en kleine dingen.

Ik heb een hekel aan?

Ik heb een positieve kijk op het leven en heb soms moeite met mensen waarbij het glas altijd half leeg is. Daarnaast ben ik niet zo sportief helaas, dus voor mij geen kanotocht of klimwand.

Wat is uw favoriete muziek?

Ik ben gek op muziek uit de jaren ’80, zoals Abba, de Dolly Dots en Clouseau. Ook ben ik groot fan van De Kast en van Zucchero Fornaciari. Hopelijk kunnen we in 2022 weer naar een concert van Zucchero in Ziggodome!

Wat doe je het eerst als je thuiskomt?


Met onze hond Nino knuffelen. We hebben hem sinds juni vorig jaar en ik ben stapelgek op hem. Eén van de weinige positieve dingen van de Coronacrisis voor ons, dat we eindelijk die stap hebben gezet!

Wie verdient een lintje en waarom?

Zoveel mensen om me heen! Ik denk aan ambassadeurs voor onze regio zoals Simone Koggel, ondernemers die het verschil maken zoals Michiel de Groot, maar ook mijn lieve collega Greet die al zoveel jaren liefdevol mantelzorgt voor haar man Johan. Deze mensen zijn onbetaalbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 15 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 19 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 20 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 20 uur geleden