created by dji camera
created by dji camera

5 ***** en voor de 5e keer op rij een Gouden Zoover Award voor familiecamping De Belten

vr 14 januari 2022 Hardenberg

2021 was een mooi jaar voor het team van familiecamping De Belten. Donderdag jl. zijn de jaarlijkse Zoover Awards bekend gemaakt. Een hele belangrijke en waardevolle prijs voor ondernemers in de vrijetijdssector.

Het afgelopen jaar (2021) hebben vakantiegangers op de website van Zoover massaal reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij alle campings en vakantieparken. Om in aanmerking te komen voor een gouden award moet je gemiddeld een 9 of hoger scoren. Het is voor familiecamping De Belten de 5e gouden award in 7,5 jaar. Een hele mooie prestatie!

“Wat gaaf! We zijn enorm trots op de reviews van onze gasten. Een 5e Gouden Zoover award was een droom! Gebeurt niet vaak, dus dit is extra bijzonder! Vorige maand werden we verrast door de ANWB en reikten ze de 5e ster uit. Laten we eerlijk zijn, Zoover en de ANWB zijn belangrijke spelers in ‘onze’ branche dus we zien het als een groot compliment!” aldus Rick en Cyvon Janssen van familiecamping De Belten. 

Seizoen 2022 staat voor de deur en het team van De Belten heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. De komende maanden zetten ze de puntjes op de I en dan zijn ze klaar om alle gasten te verwelkomen en een welverdiende vakantie te geven.

Afbeelding
Baalderborg Motorrun voor de zevende keer Hardenberg 3 uur geleden
Houtdorp 2023. Annet Kamphuis
Weer van alles te doen in feestweek Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Natuurbeleefpad Sibculo is begonnen met inrichtingsfase Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Uitzwaaimoment Wethouder Breukelman levert hospice mooi cheque op Hardenberg 8 uur geleden
Ensemble HCM
Oranjeconcert Gramsbergen door ensemble HCM Nieuws Ingezonden 9 uur geleden