Afbeelding

Happen in het Pinksterweekend

vr 14 januari 2022 Hardenberg

Na het succesvolle Foodtruckfestival Hapjes Dag afgelopen september heeft de organisatie besloten een nieuwe editie te organiseren en wel tijdens Pinksteren 2022. De voorbereidingen zijn in volle gang, ondanks de onzekerheid vanwege het coronavirus. 

De organisatie van Hapjes Dag was voorheen druk met het organiseren van het Dedemsvaart Natuurlijk Festival aan de Kotermeer. In verband met corona kon dat echter al 2 edities niet doorgaan. Het daarvoor plaats vervangende Hapjes Dag op het terrein van streekmuseum ‘De kalkovens’ was echter een succes en smaakt naar meer. Mede omdat er bij de Kotermeer inmiddels een mooie speelplaats is gecreëerd en omdat er ingezet wordt op biodiversiteit vindt de organisatie een festival als Dedemsvaart Natuurlijk daar niet meer gepast. 

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 staat daarom een 2e editie van Hapjes Dag bij het Kalkoventerrein op de agenda. “We gaan ervan uit dat Hapjes Dag gewoon kan plaatsvinden onder de dan geldende corona maatregelen. Het is de bedoeling dat er weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks komt te staan. Daarnaast is er inmiddels begonnen met het samenstellen van een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde. Ook staan er weer leuke activiteiten voor de kinderen op de planning. Kortom, we gaan het leukste Foodtruck Festival tijdens Pinksteren organiseren”, aldus organisator Arsanio Wiet. De kaartverkoop start op zondag 27 februari aanstaande. Per dag zijn er slechts 1250 tickets verkrijgbaar. Kijk voor alle informatie op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of op onze facebookpagina. 

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 10 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 11 uur geleden