Afbeelding

Voorbeschouwing Mariënberg - Voorwaarts

wo 13 oktober 2021 Hardenberg

Zaterdag 16 oktober is voetbalvereniging Mariënberg op het Westerpark in Mariënberg gastheer voor Voetbal Vereniging Voorwaarts, die normaal gesproken bivakkeren op sportpark Twistveen aan de Twistveenweg nummer 10 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Na drie wedstrijden staat Voorwaarts voorlopig op de negende stek. De laatste vier seizoenen onder leiding van oefenmeester Tim Nijzink met Gert Dogger als spits. De altijd goedlachse Dogger speelt nog steeds de pannen van het spreekwoordelijke dak.
Veertig jaar reeds op de teller maar hij is als goede rode wijn. Wordt alleen maar beter met de jaren. Een voorbeeld voor de vele jeugdvoetballers. Vorige week besliste Gert samen met de pas 15-jarige Justin Smit het duel tegen het nog altijd puntloze Hardenberg’85.
Dogger wachtte niet op het fluitje en slingerde de bal achter de blauwe en niet oplettende defensie en vervolgens schoot de wel attente Justin Smit Voorwaarts naar de moeizame 2-1 zege. De oudste en jongste voetballer op het hoofdveld van sportpark Twistveen liet het trouwe publiek juichen. Na twee nederlagen eindelijk het zoet proeven van een overwinning.

Mariënberg moest na twee overwinningen vorige week in Nijverdal tegen de Zweef een nederlaag incasseren.
Thuis is Mariënberg deze competitie nog ongeslagen. Trainer Arjan Visscher zal vast de puntjes op de i hebben gezet. Het is 11 tegen 11, er kan niemand vrij staan.

Scheidsrechter is de heer Zander Pouls uit Dedemsvaart. Hij zal om 14.30 uur voor het eerst op zijn fluitje blazen.

Afbeelding
Paastoernooi Jeu de boulers Hardenberg Hardenberg Ingezonden 25 minuten geleden
Afbeelding
Muzikanten zamelen oud papier in Ommen 53 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar in de Voorveghter Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Oudpapier en statiegeld-flessen voor de Broederband Hardenberg Ingezonden 13 uur geleden
Groepsfoto van het Hammer Cabaret en duo Roks
Stijlvol afscheid voor oude garde van het Hammer Cabaret Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden