Afbeelding

Zeven uur in de Gold Rush voor het goede doel

wo 13 oktober 2021 Hardenberg

Pretparkfan Roel van der Kwast uit Huissen in Gelderland ging woensdagmorgen 13 oktober zijn uitdaging aan in de achtbaan Gold Rush in Attractiepark Slagharen. Met zijn actie wil hij geld inzamelen voor het goede doel KWF.  Zeven uur lang ritjes maken in een achtbaan van 33 meter hoog met drie lanceringen. 

Roel stapte woensdag om 11.00 uur in de attractie en mag slechts vijf minuten per uur pauzeren. Tot 18.00 uur vanmiddag verwacht Roel honderdtwintig ritten te maken. Hij heeft intussen al 845 euro binnen. Via de actiepagina van KWF Kankerbestrijding https://acties.kwf.nl/fundraisers/7uurindeachtbaan/7-uur-in-gold-rush is het mogelijk hem te sponsoren.

Roel is vaste gast in het Attractiepark Slagharen, hij heeft een abonnement. Ook van andere pretparken is hij groot fan. Hij bezoekt er bijna elke week wel één. Slagharen laat hartenwens uitkomen, centraal staat de levensgrote wensboom op het Fonteinplein. Roel kwam op het idee en wens om geld in te zamelen voor het KWF, leek het hem daarom leuk om dat in een pretpark te doen. Woensdag ging deze wens voor het goede doel in vervulling. Roel Kwast gaat de gehele dag in de triple launch coaster Gold Rush. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 7 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 9 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 9 uur geleden