Afbeelding
G. Brokelman

Echtpaar Timmer viert diamanten jubileum

wo 6 oktober 2021 Hardenberg

Jan-Willem Timmer en Sina Keuken leerden elkaar kennen tijdens een fietstochtje van Gramsbergen naar Hardenberg. Na een verkering van ruim 3 jaar werd het paar in 1961 in het echt verbonden door de toenmalige burgemeester van Hout van de voormalige gemeente Gramsbergen. Het paar ging wonen aan Sluis 7 in Dedemsvaart. Het paar werd gezegend met twee zonen, twee dochters en zeven kleinkinderen. Burgemeester Maarten Offinga bracht woensdag 7 oktober het diamanten bruidspaar de felicitaties over namens de gemeente Hardenberg. 

Jan-Willem Timmer werd geboren als negende telg in een gezin van twaalf kinderen. De eerste guldens werden verdiend bij Vader Albert die een rietdekkersbedrijf runde. Op 16-jarige leeftijd werd loonbedrijf Leender in Dedemsvaart zijn volgende werkbare halte. Omnia Coevorden een bedrijf die Betonvloeren fabriceerde werd Jan-Willem zijn laatste werkgever. Daarna maakte hij op 60 jarige leeftijd gebruik van een VUT regeling. 

Sina Keuken zag het levenslicht in de Schans en groeide op als jongste kind in een gezin met zes kinderen. Na de huishoudschool in Hardenberg werd ELTEM in Hardenberg haar eerste werkgever. Hierna werd 23 jaar lang het Röpcke Zweers Ziekenhuis in Hardenberg haar werkgever. Nu woont het paar al ruim 32 jaar met veel plezier aan de Loozermars zuid in Gramsbergen. Jan-Willem en Sina genieten van o.a. tuinieren, fietsen, wandelen, zingen bij de het Shantykoor Sjompiezingers en jeu de boules.

Afbeelding
Paastoernooi Jeu de boulers Hardenberg Hardenberg Ingezonden 14 minuten geleden
Afbeelding
Muzikanten zamelen oud papier in Ommen 42 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar in de Voorveghter Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Oudpapier en statiegeld-flessen voor de Broederband Hardenberg Ingezonden 13 uur geleden
Groepsfoto van het Hammer Cabaret en duo Roks
Stijlvol afscheid voor oude garde van het Hammer Cabaret Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden