Afbeelding

Meld u aan voor Mantelzorgwaardering 2021

di 5 oktober 2021 Hardenberg

Gemeente Hardenberg heeft grote waardering voor mantelzorgers. Zij zijn van onschatbare waarde. Daarom biedt de gemeente alle mantelzorgers een mantelzorgwaardering aan in de vorm van een cadeaubon. Bent u of kent u een mantelzorger? Vraag dan nu de Mantelzorgwaardering 2021 aan via www.hardenberg.nl/mantelzorg.

Wat is mantelzorg?

Een mantelzorger is een familielid, partner, vriend of kennis die langdurig en/of intensief voor zijn naaste zorgt. Mantelzorg is de extra zorg die iemand nodig heeft. Het gaat niet om de normale, dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen of andere huisgenoten aan elkaar geven. Voorwaarde om in aanmerking te komen voor de waardering is dat de mantelzorger langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week zorg verleent aan een inwoner van Hardenberg.

Aanmelden

Bent u een mantelzorger? Meld u dan aan voor de Mantelzorgwaardering 2021. Dat kan via het digitale aanmeldformulier op www.hardenberg.nl/mantelzorg. Heeft u geen internet? Dan is het ook mogelijk om het aanmeldformulier op papier in te vullen. U kunt een formulier aanvragen door te bellen met 14 0523. U krijgt het formulier dan thuisgestuurd. Aanmelden kan tot 5 november 2021. Na 5 november krijgt u bericht over hoe de bonnen worden uitgegeven.

Steunpunt Mantelzorg

Soms is mantelzorg best zwaar. Weet dat u als mantelzorger ook ondersteuning kunt vragen. Er zijn in de gemeente Hardenberg diverse ondersteuningsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij een medewerker van Samen doen of het Steunpunt Mantelzorg van Carinova. Heeft u vragen over de Mantelzorgwaardering 2021? Stuur een mail naar mantelzorgwaardering@hardenberg.nl of bel met 14 0523.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 4 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 4 uur geleden