Op de foto zijn te zien linksvoor Esther Remerink; linksachter Karin Ferhman; rechtsvoor Marianne Engelbertink; rechtsachter Albert Sieljes
Op de foto zijn te zien linksvoor Esther Remerink; linksachter Karin Ferhman; rechtsvoor Marianne Engelbertink; rechtsachter Albert Sieljes G. Brokelman

Rommelmarkt tijdens burendag Schuinesloot

wo 22 september 2021 Hardenberg

Maandagavond 20 september tijdens de vergadering van `Samen Sterk` in Schuinesloot zitten Albert, Karin, Esther en Marianne nog even bij mekaar om de puntjes op de i te zetten. Aanstaande zaterdagmiddag 25 september van 13.00 tot 17.00 uur organiseert `Noaberschap Samen Sterk` tijdens de burendag een rommelmarkt. 

“Iedereen in en rondom Schuinesloot/ de Belte is van harte welkom voor een middag gezelligheid. Buiten is er volop ruimte om een kop koffie te drinken. We kunnen genieten van eigen gebakken creaties uit het dorp.” vertelt Esther. “En…” vult Marianne aan “Er kwamen vanmiddag nog kinderen met het idee om kinderen ter plekke `knieperties` te bakken. Zo leuk die spontane ideeën waar inwoners zelf mee komen”. 

“Ook `De Kapel` opent haar deuren. Ds Post is aanwezig, om vragen te beantwoorden. Verder is er een diavoorstelling `Schuinesloot vroeger & nu` te zien, deze is gemaakt door Reinder Sanders”, vertelt Albert enthousiast. “Op het pleintje van `De Kapel` zijn spelletjes te doen o.a. een stoepteken wedstrijd. Verder dagen we inwoners uit om de sjoel talenten te laten zien. We weten dat er fanatieke sjoelers zijn in het dorp. Het blijft natuurlijk altijd weer de strijd wie de beste is. Wie weet zal ‘vlogger Marjolein` die ook aanwezig is, mooie momenten van deze dag in beeld brengen”.

“We zitten nog vol enthousiasme van de dag bij de Boerenwandeling van de TRS”, gaat Karin verder. “We hebben daar voor het eerst een kraam ingericht met het doel vrijwilligers werven voor `Samen Sterk`. We waren en zijn zo blij met ons eerste promotie materiaal. Ondanks de regen hebben we toch bijna 20 extra vrijwilligers kunnen binnen halen om Schuinesloot te versterken”. 

“Om de sfeer compleet te maken zullen Rob & Marjolein met hun gitaar en zang voor akoestische live muziek zorgen. Al met al het wordt een dag vol gezelligheid”, sluit Esther af.

Wil je komen, maar is vervoer lastig? Wij halen je graag op. 0646351550 voor contact met Samen Sterk. Voel je welkom en.... Vergeet natuurlijk niet je buren mee te vragen.

Op de foto zijn te zien

Afbeelding
Leer alles over fotograferen met je smartphone Hardenberg 8 uur geleden
Afbeelding
Expositieseizoen van Kunst onder de Wieken van start Ommen 9 uur geleden
Afbeelding
Sjoeluitslag van De Krim Hardenberg 9 uur geleden
Afbeelding
Scholen in Slagharen herdenken Hardenberg 9 uur geleden
Proefkamer het Reestdal
Leerlingen van de Langewieke krijgen een kookworkshop bij Proefkamer het Reestdal. Hardenberg Ingezonden 10 uur geleden