Roeiclinic in Gramsbergen
Roeiclinic in Gramsbergen

Roeiclinics bij Roeivereniging Salland

za 18 september 2021 Hardenberg

In de eerste twee weken van september zijn er drie roeiclinics georganiseerd door Roeivereniging Salland in Gramsbergen. Een voor het team  Sport en Accommodaties van de Gemeente Hardenberg, een voor het Zorgteam van EBO de Passie in Wierden en één voor vrienden van één van de leden.

De clinics verliepen voorspoedig. Het weer was perfect: weinig wind, beetje zon en niet te warm. Na een korte oefening op de roeimachine gingen de deelnemers in verschillende ploegen de boten in. Het merendeel in een gestuurde vier persoonsboot. Enkele  dappere deelnemers gingen het water op in een één persoonsboot.
Roeien blijkt veel moeilijker te zijn, dan je denkt. Maar onder begeleiding van de zeer ervaren instructeurs, waren de deelnemers in staat om na anderhalf uur op het water een heel eind te roeien en deel te nemen aan een wedstrijdje. Petje af voor deze enthousiaste roeiers.

De deelnemers gaven aan dat zij het heerlijk vonden om na de vele maanden thuis werken, weer gezellig met hun collega’s op pad te kunnen en een teambuilding uitje met een sportief karakter viel in zeer goede aarde.

Meer informatie over roeiclinics bij Roeivereniging Salland via info@salland-roeien.nl

Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 13 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 13 uur geleden