back home
back home

Back Home 2021 gaat door

wo 15 september 2021 Hardenberg

Nu minister-president Mark Rutte bekent heeft gemaakt dat de coronamaatregelen worden versoepeld en daarbij de 1,5 meter voor de gehele samenleving losgelaten kan worden, kunnen wij, Henk Stoeten en Jan Gerrits, u laten weten dat de geplande Back Home voor zaterdag 2 oktober aanstaande kan door gaan. 

Wel zijn we verplicht ons aan de coronaregels te houden en dat betekent dat toegang alleen mogelijk is bij het tonen van de CoronaCheck-app en het ID-bewijs of een coronavaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve coronatestuitslag van minder dan 24 uur én het ID-bewijs. Ook begint deze avond eerder omdat de horeca om 24:00 uur moet sluiten, zoals Mark Rutte heeft laten weten. Daarom zullen de deuren die avond eerder open gaan en wel om 19:30 uur. Verder is het maximale aantal personen voor deze avond gesteld op 500 personen. Dat betekent vol = vol tot 500 personen. Mocht dat aantal aan kaarten tijdens de voorverkoop gehaald zijn, dan zal er geen avondkassa zijn voor kaartverkoop. Dus als u nu al weet dat u erbij wilt zijn dan moet u niet wachten met het kopen van toegangskaarten. 

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Zaal Mulder Baalder, AVIA tankstation Hardenberg en via www.eventree.nl

De zaal wordt aangekleed in jaren 70 stijl. Disco, Soul, Glamrock, Grease en Saturday Nightfever zijn allemaal ingrediënten voor dit seventies dansfeest.  De 70’s staan bij velen nog volop in het teken van muziek en het uitgaan naar disco’s, ondanks dat het alweer 40 tot 50 jaar geleden is, maar de levensstijl en de muziek van die jaren blijft nog vers in onze geheugen. Wijde pijpen, plateauzolen en natuurlijk een immense verlichte dansvloer van 50 m2 uit ‘Saturday Night Fever’, en een avond lang onvervalst swingen op echte Disco hits van The Bee Gees, The Trammps, Patrick Hernandez, Village People en nog veel meer, wat niet alleen te horen is maar ook allemaal te zien is op meerdere grote TV schermen, dat is Back Home.

Wilt u na lange tijd eindelijk ook weer eens een avond volop genieten, dan bent u van harte welkom in Zaal Mulder te Baalder tijdens dé discotheek van de 70’s & 80’s. 

Zaal open vanaf 19:30 uur en vol = vol!

Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 28 minuten geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 3 uur geleden