Eigenaar Chris Meijdam wordt geïnterviewd
Eigenaar Chris Meijdam wordt geïnterviewd Topdrukte

TV-opnames bij decoratiespecialist Topdrukte

di 14 september 2021 Hardenberg

Maandenlang is er naar toe gewerkt en vrijdag 10 september was het dan zover: het Hardenbergse bedrijf was het decor voor tv-opnames van het programma ‘Heel Holland Woont’.
 Door middel van vragen in een interview-stijl werden alle mogelijkheden belicht die Topdrukte biedt op het gebied van woondecoratie.


Enkele maanden geleden werd contact opgenomen met Topdrukte door de tv-zender RTL4 om medewerking te verlenen aan de special over woondecoratie.
Topdrukte was hen in het oog gesprongen vanwege de unieke wanddecoratie, die zich kenmerkt doordat het echt ‘out of the box’ eruit ziet.
Het startsein was hiermee gegeven voor een grondige opknapbeurt van de showroom en natuurlijk werden een groot aantal originele producten gemaakt en opgehangen.

Eigen productie

Wat Topdrukte vooral speciaal maakt, is dat het alle producten zelf maakt. Doordat zij een uitgebreid machinepark heeft kan ze de mooiste foto-producten afdrukken en bewerken. Vakmanschap en echte aandacht voor klant en product maken het concept compleet en bijzonder. Deze aspecten en productiemethodes ontbraken uiteraard niet aan het draaiboek.

Uitzending
In het RTL4 programma ‘Heel Holland Woont’ van zaterdag 16 oktober zal het interview van enkele minuten lang te zien zijn. De uitzending zal naar waarschijnlijkheid om 12.30 uur starten.
Voor het jonge bedrijf Topdrukte is het een uitgelezen kans om haar speciale diensten en producten aan een breed publiek tentoon te stellen en Hardenberg op de kaart te zetten.

Laura Buitenhuis vertelt over het productieproces
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 41 minuten geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 51 minuten geleden
Doelpuntenmaker Levi Aitink.
Boys-beloften nog in de race voor finaledag Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Opening Bloemen en Beeldentuin Pluck Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Onderscheiding voor Lute Gombert Twenterand 1 uur geleden