Afbeelding
G. Brokelman

60.500 euro voor Alpe d’HuZes

ma 27 september 2021 Hardenberg

Op 23 september kwam het Team Gramsbergen voor de laatste keer in actie voor Alpe d’HuZes. Twee jaar heeft het team gehoopt mee te doen met Alpe d’HuZes, alleen ging dit mooie evenement niet door vanwege de coronamaatregelen. Om het af te sluiten ging Team Gramsbergen op donderdag 23 september fietsen en wandelen voor dit goede doel. 

Om 13.00 uur startte de groep van 18 wielrenners en 5 lopers bij The Alley in Gramsbergen. De wielrenners fietsten rondes van ongeveer 13 kilometer, dit is gelijk aan de afstand van één klim op de Alpe d’Hues. De route ging door Ane, Engeland, Anevelde en weer terug naar Gramsbergen. De groep lopers liep via Dahlenburg, via het Willem Wolthuispad via de Haandrik terug naar Gramsbergen. Het doel was, net als bij de Alpe d’HuZes, zoveel mogelijk af te zien door deze rondes zo vaak mogelijk te fietsen en te lopen.

“Het was een fantastische dag! Samen met een aantal enthousiaste vrienden die mee gingen fietsen en lopen heeft Team Gramsbergen in totaal ruim 2000 km. gefietst en 150 km. gelopen. Het weer viel niet mee, er stond een flinke wind waardoor het nog een hele uitdaging werd”, laat het Team Gramsbergen Alp d’HuZes op facebook weten. Om 18.00 uur ging de groep gezamenlijk over de finish om aansluitend de cheque met het fantastische bedrag van 60.500 euro te overhandigen aan Erik Jutstra, voorzitter van Alp d’HuZes. “We zijn enorm trots en dankbaar dat we deze actie zo goed heeft kunnen afsluiten. Iedereen die heeft meegeholpen aan deze dag, heel erg bedankt voor de support en donaties”, laat het Team Gramsbergen op facebook weten. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Uitzwaaimoment Wethouder Breukelman levert hospice mooi cheque op Hardenberg 1 uur geleden
Ensemble HCM
Oranjeconcert Gramsbergen door ensemble HCM Nieuws Ingezonden 2 uur geleden
Afbeelding
TeamUp zoekt dringend vrijwilligers om gevluchte kinderen te ondersteunen in Hardenberg Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht in Zuid Drenthe Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Auto te water op N377 bij Slagharen, inzittenden ongedeerd Hardenberg 14 uur geleden