Afbeelding

Nieuwe Camperplaats Bembom Hoeve Lutten

do 29 juli 2021 Hardenberg

Als u van Slagharen naar Lutten rijdt vindt u, verscholen achter een wal van dennen, de spiksplinternieuwe camperplaats ‘Bembom Hoeve’. Op 2 juli hebben ze hun deuren geopend.

Direct bij het oprijden van de prachtige laan met aan weerszijden cipressen, waant u zich in een andere wereld. De camperplaats bevindt zich op een fokkerij van het ‘Arabisch Volbloed paard’ en is in 2012 opgericht door vader en dochter Corine en Bouwe Bembom. Tijdens uw verblijf bestaat de mogelijkheid om de stallen te bekijken en uitleg te krijgen over dit prachtige bedrijf.

De camperplaats bestaat uit 15 royale plekken op verharde ondergrond en is voorzien van stroom (10A) en wifi. Het sanitair ziet er piekfijn uit. U kunt gebruik maken van het sani servicepunt voor het ledigen van de toiletcassette, vuilwatertank en het vullen van de watertank.

Uniek is het 1,5 km. wandelpad om de hoeve en weilanden heen dat zich de tussen het groen kronkelt. Vanaf de ‘Bembom Hoeve’  zijn er voldoende mogelijkheden om prachtige fietstochten te maken en andere activiteiten te ondernemen.

’s Avonds is de camperplaats sfeervol verlicht. Kortom deze plek is zeer zeker een aanrader.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
LEADER gaat vanaf 2 april weer open! Hardenberg 22 minuten geleden
Afbeelding
The Hackensaw Boys (USA) in de Gashouder Hardenberg 23 minuten geleden
Afbeelding
Natuurlijk Heidepark start crowdfunding Ommen 35 minuten geleden
Afbeelding
Genieten van de tuinen in Lemelerveld Ommen 49 minuten geleden
Afbeelding
Motorrijder verongelukt op de Twenteweg (N343) in Hardenberg Hardenberg 1 uur geleden