Afbeelding

Op stap op de boerderij | fietstocht voor gehele gezin

vr 30 juli 2021 Hardenberg

Op stap op de boerderij seizoen 2021 

Net als voorgaande jaren is ook voor 2021 het familie-uitje ‘Op stap op de boerderij’ weer georganiseerd samen met enthousiaste boeren en Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten uit Hardenberg. 

Ook dit jaar organiseren zij in de zomer dit familie uitje, samen met enthousiaste boeren uit de regio. Met 1,5 meter afstand een heel leuke activiteit. Een boeiend programma waarin kinderen met hun ouders of opa en oma zelf op stap kunnen gaan op de boerderij. Op drie donderdagen in de zomervakantie te weten donderdag 5, 12, en 19 augustus een compleet dagje uit met een fietstocht voor gezinnen. Met onderweg kijkjes bij de kippen, melkkoeien en vleesstieren op de boerderij, pannenkoeken eten, verdwalen in een maisdoolhof en plukken in de bessentuin. 

Praktische informatie 

Deelname bedraagt 19,50 euro p.p. (vanaf 3 jaar) voor een compleet dagje uit: bij elke boer iets lekkers, drinken, pannenkoek eten (tegen meerprijs meer ingrediënten voor de pannenkoek) en alle soorten bessen plukken. Deze verrassende dag uit voor het hele gezin begint bij Pluimveebedrijf Van der Veen. 

Er zijn twee starttijden in verband met corona, namelijk 10.00 uur en 10.30 uur. De dag duurt tot ongeveer 16/16.30 uur. Het aantal kilometer bedraagt ongeveer 25 km. Uiteraard ook per auto mogelijk. Voor opgeven en meer informatie bel je met Restaurant De Rheezerbelten via tel: 0523-270012. Opgeven kan tot dag voor de fietstocht, dus tot 4, 11 en 18 augustus 18.00 uur!

Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 22 minuten geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 2 uur geleden