Afbeelding

Verbouwingsopruiming bij Wagenmans Wonen

ma 28 juni 2021 Hardenberg

Op dit moment organiseert Wagenmans Wonen een verbouwingsopruiming. De buitenkant van het pand wordt vernieuwd en veel showroommodellen staan in het magazijn met hoge kortingen. Het magazijn is van dinsdag tot en met zaterdag geopend volgens de reguliere openingstijden van de winkel. De verbouwingsopruiming loopt door tot en met zaterdag 10 juli.

Super veel meubelen met hoge korting

De eerste verdieping van het magazijn aan de Constructieweg 6b staat vol met mooie meubels die voor lage prijzen direct meegenomen mogen worden. In het magazijn staan stoelen, eetkamertafels, fauteuils, bankstellen, salontafels, kasten en relaxfauteuils met kortingen tot wel 70%. In de winkel aan de Weerdhuisweg 1 in Lemelerveld heeft Wagenmans Wonen ook diverse acties op wonen en slapen. Kom gerust een kijkje nemen!


Nieuwe plannen voor het najaar

Wagenmans Wonen zit deze zomer niet stil en is volop bezig met de vernieuwing van de buitenkant van het pand. Bas Wagenmans: ‘We hebben voor het najaar super leuke plannen met de (online) uitstraling van de winkel. Ik zeg er nog niet te veel over, maar het is zeker de moeite waard om ons te volgen via social media en de website’. De website van Wagenmans Wonen: www.wagenmanswonen.nl.

Afbeelding
Gospelpaasdienst Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Drie voertuigen botsen op Hardenbergerweg bij Bergentheim Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Zoek het ei, paasstaakslepen en Sail Kampen Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 3 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 4 uur geleden