Afbeelding
Maureen Fotografie

Bruidsfotograaf Maureen Oostenbrink wint Master Award

ma 10 mei 2021 Hardenberg

Maureen Oostenbrink, Bruidsfotograaf uit Hardenberg, heeft een Master Wedding Photography Award gewonnen voor de beste bruidsfoto’s van Nederland en België. De jury bestond deze 29e ronde uit Johnny Shryock, Kelly Giardina en Ana Paula Lobato. 

De juryleden die voor elke ronde geselecteerd worden hebben zich al geruime tijd internationaal bewezen in de bruidsfotografie. Hierdoor weten zij heel goed wat een goede bruidsfoto onderscheidt van een ‘geposeerde’ foto. Zij letten onder andere op; impact, emotie, sfeer, bijzonderheid, gebruik van licht, compositie en nabewerking.

Voor vele bruidsparen heeft Maureen in binnen en buitenland op haar manier de belangrijkste dag vast kunnen leggen. Voor het maken van een goede bruidsfoto zijn er een aantal dingen belangrijk volgens Maureen. “Het moment van emoties, details, zorgt ervoor dat er een verhaal ontstaat op de foto”. Ik wil graag dat als je jouw trouwfoto’s over 40 jaar weer ziet, je terug gaat naar dat ene moment. Juist dan, nog steeds de impact en beleving voelt van dat moment en daarover weer in gesprek gaat met elkaar.
Het winnen van deze Award betekent dan ook voor Maureen een mooie waardering voor haar werk en inzet om het beste uit jezelf te halen. Voor bruidsparen is het belangrijk dat er een duidelijk onderscheid wordt gemaakt in kwaliteit en documentaire fotografie. Er zijn namelijk heel veel fotografen in Nederland. “Dat maakt de prijs voor mij ook zo bijzonder!”. De Master of Dutch Wedding Photography is een mooie manier om dat onderscheid duidelijk te maken aan iedereen die een echte goede trouwfotograaf zoekt. “De winnende foto geeft gewoon precies weer waar ik van hou; emoties, blij, een lach, een traan, gewoon zoals het is en dan natuurlijk net ‘dat ene moment’ vastleggen!”. Of Maureen op haar hoogtepunt stopt? “Dit is zeker een hoogtepunt, maar voor mij juist een stimulans om na Corona ervoor zorgen dat er nog meer bruiloften ‘documentair’ worden vastgelegd! Dus deze prijs motiveert me alleen maar om na de pandemie bruidsparen met impactvolle beelden hun dag vast te leggen!” Meer informatie over Maureen is te vinden op haar website: www.maureenfotografie.nl

Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 36 minuten geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Majorettes in actie Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Coördinator bezoekwerk gezocht Twenterand 2 uur geleden
Afbeelding
Herinrichting gemeentehuis Hardenberg: naar een efficiëntere en flexibelere werkomgeving Hardenberg 3 uur geleden