Afbeelding

Contract Ravelino Junte per direct ontbonden vanwege verhuizing

di 4 mei 2021 Hardenberg

Ravelino Junte is vanwege een verhuizing per direct vertrokken bij HHC Hardenberg. De 24-jarige speler kwam sinds 2018 uit voor de oranje-zwarten.

De aanvaller, die oorspronkelijk uit Almere komt, verhuisde vorig jaar naar Zwolle vanwege zijn contract bij de club. “Mede door corona is het niet geworden wat ik ervan hoopte, de afstand van en naar Almere was te groot”, legt Junte uit. “Ik ga daar graag weer wonen, op de plek waar mijn vrienden en familie ook wonen. Dat komt zeker niet door de club, want bij HHC heb ik het echt naar mijn zin gehad. Het is een sociale en lieve club en ik voelde me echt betrokken bij het team. Ik had graag willen blijven, maar het is niet te doen qua afstand. Ik ben de club heel erg dankbaar”.

Ook technisch manager Gert Heerkes baalt ervan. “Helaas is Ravelino samen met ons tot de conclusie gekomen dat door veranderde werk en woonomstandigheden een langere samenwerking niet effectief zal zijn”, zegt Heerkes. “Aanvallend is dit een grote aderlating binnen onze selectie. Dit is zeker een tegenvaller, gezien de attractieve manier waarop Ravelino speelt. We wensen Ravelino uiteraard alle succes in een nieuwe omgeving”.

Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 46 minuten geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 16 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 21 uur geleden