Keepers kunnen volop trainen bij Keepers to GO!
Keepers kunnen volop trainen bij Keepers to GO!

Keepers trainen extra bij Keepersschool GO!

wo 14 april 2021 Hardenberg

Keepersschool GO! biedt inmiddels al een half jaar trainingen aan keepers uit de regio aan. Zij krijgen hierdoor de mogelijkheid om extra aan de eigen ontwikkeling als keeper te werken. De trainingen worden gegeven door de gediplomeerde keeperstrainers Ignas Peek en Marco Hollak. Ondanks de corona tijd zijn zij toch begonnen om hun passie en kennis over te brengen op de volgende generatie keepers. Hoe kijken Ignas en Marco terug op dit eerste half jaar?

“Wij kijken met een tevreden gevoel terug op het eerste half jaar”,

geeft Ignas aan. “Het is mooi om te zien dat keepers, zowel jongens en meiden, van verschillende vereniging bij ons trainen”. Keepers van vv Bergentheim, sv Gramsbergen, Hardenberg’85, HHC Hardenberg en JVC Dedemsvaart weten inmiddels hun weg te vinden naar Keepersschool GO!. “Maar ook keepers van verenigingen buiten de gemeente Hardenberg zijn van harte welkom”, vult Ignas aan.

Marco vertelt dat hij trots is op de start die de keepersschool in deze lastige tijd heeft gemaakt. “Door de maatregelen kan er bijvoorbeeld niemand bij onze trainingen komen kijken en ouders en belangstellenden zien daarom niet hoe wij werken”. Contacten met ouders lopen voornamelijk telefonisch, via WhatsApp en e-mail. “Wat mij daarom trots maakt is dat wij inmiddels met drie groepen trainen en dat wij veel positieve reacties van de keepers en ook de ouders krijgen”. Dit blijkt ook uit de vragenlijst, over de eerste ervaringen, die eind december door alle ouders is ingevuld. Daaruit is mooie en waardevolle feedback gekomen die beide heren gebruiken in de verdere ontwikkeling van Keepersschool GO!. “Denk hierbij andere soorten betalingsmogelijkheden, zoals een maandelijkse contributie, een bredere inzet van de sociale mediakanalen en andere trainingsdagen”, zegt Marco.

Vooruitblik

Ignas en Marco spreken de ambitie uit om de keepersschool verder te laten groeien. Zij nodigen daarom belangstellende keepers uit om eens kennis te komen maken. Ignas geef aan dat een proeftraining vrijblijvend en gratis te volgen is. “Men kan zich hiervoor aanmelden via het aanmeldformulier op onze website”. Ook senioren keepers kunnen contact met ons opnemen voor mogelijkheden om extra bij de keepersschool te trainen.

Keepersclinic in de meivakantie

In de meivakantie, op vrijdag 7 mei, organiseert Keepersschool GO! in samenwerking met Prins Sport Hardenberg een clinic voor jeugdkeepers. Van 13.30 tot 15.00 uur aan de 8 t/m 12 jarigen en van 15.30-17.00 uur aan de 13 t/m 18 jarigen. Tijdens de clinic zullen de keepers meerdere spelvormen gaan doen die te maken hebben met het keepersvak. De kosten om deel te nemen zijn 7,5 euro. Dit is inclusief een leuk aandenken en wat drinken tijdens de pauze. Meer informatie is te vinden op www.keepersschool-go.nl. Hier kan met zich ook aanmelden voor deze clinic.

Voor vragen en meer informatie zijn wij bereikbaar via info@keepersschool-go.nl of telefonisch op 06 229 55 669. Keepersschool GO! is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Hardenberg   

Seine Kiwiet, Jorn Tolsma, Herman Brokelman en Wim Kiwiet
Wim Kiwiet Nederlands Kampioen sjoelen Sport Ingezonden 5 uur geleden
Het herdenking monument aan de Moerheimstraat
Dedemsvaart herdenkt Nieuws Ingezonden 9 uur geleden
Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 13 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 14 uur geleden