Er verschenen tijdens de afsluitingsactiviteiten  fantastische creaties ten tonele, zowel van jong als oud.
Er verschenen tijdens de afsluitingsactiviteiten fantastische creaties ten tonele, zowel van jong als oud. Heuveltjesbosbad.

Heuveltjesbosbad sluit seizoen af

di 14 september 2021 Dedemsvaart

Ondanks een kwakkelende zomer wisten het afgelopen seizoen toch nog bijna 40.000 bezoekers het mooie openluchtzwembad in Balkbrug te vinden. Zaterdag 4 september was het alweer de laatste dag van het seizoen, dat werd afgesloten met mooie activiteiten tijdens de laatste week. . 

De laatste week van het zwemseizoen stond in het teken van de Zwem4Daagse. Iedere dag kwamen tientallen deelnemers hun baantjes zwemmen en was er elke avond een leuke activiteit. Zo kwamen de meeste zwemmers op donderdag verkleed naar het zwembad om een duik te nemen in het heerlijke water. Zaterdag 4 september was dé sluitingsdag. Een heerlijke zonnige nazomer-dag waarop groot feest werd gevierd met alle bezoekers en personeel met medewerking van de Brandweer Balkbrug en DJ Jordy Schipper. Aan het einde van de middag mochten alle honden een duik komen nemen in het zwembad, wat zorgde voor een dolle boel in en rondom het bad. De komende maanden wordt groot onderhoud gepleegd aan de baden en enkele gebouwen om in het voorjaar van 2022 weer voorbereid de poort open te zetten.

Afbeelding
Remastered presenteert nieuwe drummer Hardenberg 34 minuten geleden
Afbeelding
Dialectmaand wordt afgesloten met boekpresentatie Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
B&W stemmen voor aantal nieuwe stembureaus Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
Gemeente zegt nee tegen tv-documentaire Hardenberg 2 uur geleden
Afbeelding
FNV 'bespreekt' financieel misbruik van ouderen Hardenberg 3 uur geleden