Afbeelding

Muziek in de Tuin op herhaling

wo 12 mei 2021 Dedemsvaart

Wegens succes geprolongeerd. Zo zou je de organisatie van het evenement Muziek in de Tuin in Balkbrug wel kunnen noemen. Na een prachtige eerste editie in de zomer van 2020 is het plan om op zondag 22 augustus 2021 'op herhaling' te gaan. “Mits we vergunning van de gemeente krijgen. Dat is momenteel nog lastig, maar we hebben goede hoop. Ik ben wel bang dat het wellicht een testevenement moet worden. In dat geval moeten we ons als organisatie nog eens goed beraden”, zegt Freek Knol als mede-organisator.

Hij kijkt met een goed gevoel terug op de eerste editie, waarbij de organisatie zich mocht verheugen op duizend reserveringen en lovende kritieken van deelnemers en publiek.

Twaalf locaties

In afwachting van de vergunning zijn alle voorbereidingen voor de tweede editie al wel in volle gang. De organisatie heeft twaalf families in Balkbrug bereid gevonden hun tuin open te stellen voor het prachtige muziekevenement met een gevarieerd aanbod aan artiesten, zoals de band Band'um, maar bijvoorbeeld ook The Triggers en Magpie & Crow. Wil je weten wie waar precies komt optreden? Kijk voor meer informatie op www.muziekindetuinbalkbrug.nl

Afbeelding
Veenmuseum open haart deuren Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
De Koppel bij Hardenberg Buiten Hardenberg 1 uur geleden
Doelpuntenmaker Levi Aitink.
Boys-beloften nog in de race voor finaledag Twenterand 1 uur geleden
Afbeelding
Opening Bloemen en Beeldentuin Pluck Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
Onderscheiding voor Lute Gombert Twenterand 1 uur geleden