Afbeelding

Regenboogweek Theatervoorstelling (S)EXPERIMENT door

ma 11 oktober 2021 Coevorden

Op woensdag 13 oktober vindt de voorstelling (S)EXPERIMENT plaats.  In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten van Teijn vormen van liefde in de 21e eeuw.

Vol optimisme en zelfspot neemt Kirsten ons mee in haar leven met vriend én vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. (S)EXPERIMENT is een kleurrijke en muzikale cabaretvoorstelling over gender, seksualiteit en identiteit. De voorstelling vindt plaats in Theater Hofpoort De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4 te Coevorden. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kunnen besteld worden via Hofpoort.nl.

Het Diversiteitsplatform Coevorden

Het diversiteitsplatform bestaat uit leden van verschillende raadsfracties, de Jongerenraad Coevorden, het COC, ervaringsdeskundige betrokkenen en maartschappelijke organisaties. Het diversiteitsplatform adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd over diversiteit discriminatie en acceptatie, met name op gebied van etnische achtergrond en seksuele voorkeur. We doen voorstellen voor activiteiten en nemen initiatieven om diversiteit in de gemeente te vieren en zichtbaar te maken. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe en de gemeente Coevorden, Culturele Gemeente van Drenthe 2021 – 2022.

Afbeelding
Opwekkingsliederen zingen in de Sionskerk in Mariënberg Nieuws Ingezonden 1 uur geleden
Afbeelding
Wandeltocht Vilsteren samen actief Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Eenzijdig ongeval op Dedemsvaartseweg-Noord in Lutten Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
Auto raakt te water aan de Hoofdvaart in Dedemsvaart Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 19 uur geleden