Afbeelding

Filmtheater presenteert ‘The Adventures of Priscilla, Queen of the desert’

za 9 oktober 2021 Coevorden

Op maandag 11 oktober, Coming Out Day, presenteren we de komische, Australische roadmovie ‘The Adventures of Priscilla, Queen of the desert’. De film gaat over drie showgirls, twee travestieten en één transseksueel, uit Sydney. Ze zijn het leven in de grote stad beu. Het drietal besluit een uitnodiging aan te nemen voor een optreden in Alice Springs, midden in de woestijn. In hun oude bus, Priscilla gedoopt, beginnen zij aan een reis vol komische, bizarre en gevaarlijke avonturen.

Deze film is geschikt voor alle leeftijden. De film wordt vertoond bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden, Van Eijbergenstraat 5, 7751 EL Coevorden. De inloop is vanaf 19.30 uur, start van de film is om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Het Diversiteitsplatform Coevorden

Het diversiteitsplatform bestaat uit leden van verschillende raadsfracties, de Jongerenraad Coevorden, het COC, ervaringsdeskundige betrokkenen en maartschappelijke organisaties. Het diversiteitsplatform adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd over diversiteit discriminatie en acceptatie, met name op gebied van etnische achtergrond en seksuele voorkeur. We doen voorstellen voor activiteiten en nemen initiatieven om diversiteit in de gemeente te vieren en zichtbaar te maken. Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe en de gemeente Coevorden, Culturele Gemeente van Drenthe 2021 – 2022.

Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 1 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 3 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 3 uur geleden
Afbeelding
Gemeente nieuws week 16 Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
HVC buurtvolleybaltoernooi Twenterand 5 uur geleden