Afbeelding

Aftrap Regenboogweek Coevorden; Coevorden bekent kleur

wo 6 oktober 2021 Coevorden

De Regenboogweek Coevorden gaat zaterdag 9 oktober om 16.00 uur officieel van start. De aftrap van de regenboogweek ‘Coevorden bekent kleur’ wordt gedaan door burgemeester Renze Bergsma. De aftrap is op de Markt in Coevorden. 

De Regenboogweek start met een optreden van Dansstudio In2Dance met een ‘Wave Your Flag flashmob. Vanaf 15.00 uur is er een Zeepbellen Elf en zijn er Rainbow games, georganiseerd door de buurtsportcoaches.


Diversiteitsplatform Coevorden

Het diversiteitsplatform Coevorden bestaat uit leden van verschillende raadsfracties, de Jongerenraad Coevorden, het COC, ervaringsdeskundigen, betrokkenen en maatschappelijke organisaties. Het diversiteitsplatform adviseert de gemeente gevraagd en ongevraagd over diversiteit, discriminatie en acceptatie, met name op gebied van etnische achtergrond en seksuele voorkeur. Zij doen voorstellen voor activiteiten en nemen initiatieven om diversiteit in de gemeente te vieren en zichtbaar te maken. 

De Regenboogweek Coevorden wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Coevorden, Culturele Gemeente van Drenthe 2021 – 2022 en de provincie Drenthe.

Afbeelding
Paastoernooi Jeu de boulers Hardenberg Hardenberg Ingezonden 25 minuten geleden
Afbeelding
Muzikanten zamelen oud papier in Ommen 53 minuten geleden
Afbeelding
Zonnebloem 75 jaar in de Voorveghter Hardenberg 12 uur geleden
Afbeelding
Oudpapier en statiegeld-flessen voor de Broederband Hardenberg Ingezonden 13 uur geleden
Groepsfoto van het Hammer Cabaret en duo Roks
Stijlvol afscheid voor oude garde van het Hammer Cabaret Hardenberg Ingezonden 15 uur geleden