Afbeelding

Draag je steentje bij aan de geschiedenis van Coevorden: word vrijwilliger!

vr 25 juni 2021 Coevorden

Het Stedelijk Museum Coevorden kan alleen bestaan dankzij de inzet van een groep vrijwilligers die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij ontvangen worden. Om ons team van vrijwilligers te versterken zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die hun steentje bij willen dragen aan het voortbestaan van een bijzonder stukje historie van Coevorden.

Stedelijk Museum Coevorden is op zoek naar vrijwilligers! Heb jij affiniteit met kunst/cultuur, erfgoed, archeologie en geschiedenis? Lees dan snel verder. We zijn met name op zoek naar gastheren/gastvrouwen voor de receptie in de weekenden.

Als vrijwillige baliemedewerker van het museum werk je circa twee dagen per maand achter de balie van het museum of receptie van het Arsenaal. Je ontvangt de gasten, verkoopt entreebewijzen en geeft informatie over de activiteiten. Je werkt altijd samen met één of twee andere vrijwilligers, je staat er dus nooit alleen voor! Het museum heeft een gezellige en enthousiaste groep vrijwilligers. Ook voor de ontvangst van bezoekers in de ArcheoHotspot zoeken we vrijwilligers. Bij de ArcheoHotspot maken kinderen en volwassenen op interactieve wijze kennis met de archeologie en de geschiedenis van Coevorden. We zoeken gastheren of -vrouwen én amateurarcheologen. Daarnaast zoekt het museum ook vrijwilligers voor het geven van rondleidingen in het museum en in het kasteel van Coevorden. Met name de kinderkasteelrondleidingen zijn zeer succesvol gebleken en zijn altijd volgeboekt.

Dus, heb jij een passie voor geschiedenis, erfgoed, kunst/cultuur? Lijkt het je leuk om jong en oud op een interactieve manier te vertellen over de geschiedenis van Coevorden of ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de ArcheoHotspot?

Neem dan contact op met het museum via info@museumcoevorden.nl of 088-012 8315. Check wwww.museumcoevorden.nl voor meer informatie.

Afbeelding
Wereld Tai Chi dag 2023
Tai Chi op het Kalkoventerrein in Dedemsvaart Nieuws Ingezonden 8 uur geleden
juf Anita toegezongen door de kinderen van De Spreng-El
40-jarig jubileum juf anita Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Beerze Bulten viert 75-jarig bestaan met blik op de toekomst Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Concert in het Landgoedcentrum Vilsteren Hardenberg 14 uur geleden
Afbeelding
'SIEN-dienst' in Höftekerk Ommen 14 uur geleden