Ineke van de Logt mocht in de Oase de Award met cheque in ontvangst nemen uit handen van KNMH-vertegenwoordiger Laarman.
Ineke van de Logt mocht in de Oase de Award met cheque in ontvangst nemen uit handen van KNMH-vertegenwoordiger Laarman. De Oase

Award Kern met Pit uitgereikt

ma 24 januari 2022 Dedemsvaart

In het pand van Stichting De Oase aan de Julianastraat in Dedemsvaart (bij boekhandel De Welle) werd zaterdag 22 januari een klein feestje gebouwd. Aanleiding was de uitreiking van een Award naar aanleiding van de wedstrijd Kern met Pit van de KNHM (Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij). 

Kern met Pit daagt bewonersinitiatieven uit om een idee voor de verbetering van de buurt binnen één jaar te realiseren. 

De Eettafel

De Award werd, in combinatie met een cheque van duizend euro, gewonnen door het project Eettafel Dedemsvaart met Ineke van de Logt als coördinator. Omdat zij ook voorzitter van Stichting De Oase is, vond de uitreiking plaats in het prachtige pand van de Stichting bij boekhandel de Welle. Namens het project De Eettafel werd ruim twee jaar geleden al meegedaan aan de wedstrijd Kern met Pit, maar door corona kwam alles stil te liggen. Inmiddels worden de activiteiten langzaam weer opgestart. Een extraatje in de vorm van duizend euro is daarbij lang niet verkeerd en mooi meegenomen, meent Ineke.

Afbeelding
Bijzondere Vrijheidscolleges voor basisscholen uit Ommen Ommen 1 uur geleden
Afbeelding
'Doorgaande Lijnen' bij HardenbergArt Hardenberg 5 uur geleden
Afbeelding
Workshop 'fietsknooppunt app' Hardenberg 6 uur geleden
Afbeelding
Sjoelers in actie Hardenberg 6 uur geleden
Zo ziet de Aziatische hoornaar er uit .
'Jagen' op Aziatische hoornaar Hardenberg 6 uur geleden