Afbeelding

Soundtracks met Arjan Breukhoven

do 27 januari 2022 Ommen

Op zaterdag 5 februari, om 15.00 uur, kunt u in de Willem Hendrik Zwart Hal aan de Grensweg 17 in Lemelerveld luisteren naar het prachtige orgelspel van Arjan Breukhoven. Hij u mee op een reis langs bekende en populaire Soundtracks.

Arjan Breukhoven is een geliefde organist. Voor de coronatijd verleende hij jaarlijks zijn medewerking aan zo’n 400 concerten en diensten. Regelmatig werkte hij mee aan opnames voor radio- en televisieprogramma’s van de EO, ook bij andere omroepen in binnen- en buitenland was hij te zien. Ook maakte Arjan een aantal pianosolo-cd’s. De cd Bach & Friends oogst veel lof in de landelijke pers. Kortgeleden is de cd ‘Songs of Fantasy’ gepresenteerd, met sopraan Anna Majchrzak. Als componist is Arjan bekend door zijn vele composities voor koor, orgel en andere instrumenten.

In Lemelerveld staan onder meer de volgende werken op het programma: Ouverture-Fanfare (JA. Newman), Raiders March (J. Williams), Vijfde Symphonie (L. van Beethoven) en Star Wars Medley (J. Williams).

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan heel eenvoudig via 0572-371838, adhuetink@gmail.com of www.huetink-royalmusic.nl. De actuele RIVM-richtlijnen worden gehanteerd. U wordt verzocht een coronatoegangsbewijs (app of papier), ID-bewijs en reserveringsnummer te laten zien bij de ingang. De entree bedraagt 14 euro. Concert onder voorbehoud.

Het is maar net welke bodem onder je bedrijf ligt wat maakt of het interessant is om mee te doen.
De bodem onder je bedrijf Hardenberg 34 minuten geleden
Afbeelding
Kerk en medisch Kerk 1 uur geleden
Afbeelding
Mode en accessoires: welke 90s-trends zien we nog steeds terug? Partnerbijdrage 2 uur geleden
Afbeelding
College bezoekt Buitengebied Gramsbergen Hardenberg 4 uur geleden
Afbeelding
Taalschool Hardenberg is verhuisd Hardenberg 4 uur geleden