De organisatie hoopt dat de Hapjes Dag tijdens Pinksteren net zo'n succes wordt als de eerste editie afgelopen september.
De organisatie hoopt dat de Hapjes Dag tijdens Pinksteren net zo'n succes wordt als de eerste editie afgelopen september. Archieffoto

Happen in Pinksterweekend

di 18 januari 2022 Dedemsvaart

Ondanks de onzekerheid vanwege het coronavirus is de organisatie van Hapjes Dag in Dedemsvaart alweer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe editie van het succesvolle Foodtruckfestival.

Besloten is tijdens Pinksteren 2022 opnieuw Hapjes Dag te organiseren en wel op het Kalkoventerrein aan de Zuidwoldigerstraat. 

Passende locatie

De organisatie van Hapjes Dag was voorheen druk met het organiseren van het Dedemsvaart Natuurlijk Festival aan de Kotermeer. In verband met corona kon dat echter al twee edities niet doorgaan. Het daarvoor plaatsvervangende Hapjes Dag op het terrein van streekmuseum ‘De kalkovens’ afgelopen september was echter een succes en smaakt naar meer. Mede omdat er bij de Kotermeer inmiddels een mooie speelplaats is gecreëerd en er ter plaatse vooral wordt ingezet op biodiversiteit, vindt de organisatie dat een festival zoals Dedemsvaart Natuurlijk op die locatie niet meer gepast. 

Gevarieerd

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 staat daarom een tweede editie van Hapjes Dag bij het Kalkoventerrein op de agenda.

 “We gaan ervan uit dat Hapjes Dag gewoon kan plaatsvinden onder de dan geldende corona maatregelen. Voor de komende editie is het de bedoeling dat er weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks komt te staan. Daarnaast is er inmiddels begonnen met het samenstellen van een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde. Ook staan er weer verschillende leuke activiteiten voor de kinderen op de planning. Kortom, we gaan het leukste Foodtruck Festival tijdens Pinksteren organiseren,” lacht organisator Arsanio Wiet. 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deelname aan Hapjes Dag begint op zondag 27 februari aanstaande. Let wel! Per dag zijn er slechts 1250 tickets verkrijgbaar. Kijk voor alle verdere informatie over Hapjes Dag op de website www.dedemsvaartnatuurlijk.nl of op de facebookpagina van de organisatie.

Dedemsvaart

Afbeelding
Aanrijding op kruising Witmanweg en Weverijweg in Slagharen Hardenberg 11 uur geleden
Afbeelding
Opening expositie meidenatelier Hardenberg Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Rudy Ligtenberg nieuwe directeur-bestuurder Mijande Wonen Hardenberg 16 uur geleden
Afbeelding
Eigenaar gezocht voor goederen in lopend onderzoek Hardenberg 17 uur geleden
Afbeelding
Speelotheek Tjoek Tjoek sluit haar deuren Hardenberg 18 uur geleden